Neler Yeni

Mafia 1 remake

Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
E.C.
@taylansimdi rezil bir insansın. Kendini uyanık sanan, olayı tamamen alakasız yerlere çeken birisin. Bir sen akıllısın, herkes keriz.

Sarma sigarayla, çakma giysi markalarıyla korsan oyunun ne alakası var? Unreal Engine kullanmak ücretsiz. Unity ücretsiz. Git kendi oyununu yap, kendi Assassin's Creed'ini yap oyna.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@taylansimdi rezil bir insansın. Kendini uyanık sanan, olayı tamamen alakasız yerlere çeken birisin. Bir sen akıllısın, herkes keriz.

Sarma sigarayla, çakma giysi markalarıyla korsan oyunun ne alakası var? Unreal Engine kullanmak ücretsiz. Unity ücretsiz. Git kendi oyununu yap, kendi Assassin's Creed'ini yap oyna.
Ne bu rage kardeşim? Önce saygılı konuş karşındaki insanla yaşını bilmeden. 2.si senin söylediklerini bir mantığa oturtmak zor. Bunu yazdığına göre 1 oyuna 300 400 vermeyi savunanlardansın.Yukarıda da dedim gidip 400tl verebilirsin kardeşim oyuna bu senin görüşün sanal alem belki çok hoşuna gidiyor ben genelleme konuştum. Bana görede bir oyuna 400 vermek yanlış o paraya gezer tozar istediğim kıyafetleri istediğim yemekleri yerim dedim. Senin o küçük aklın neyi kavrayamadı ben onu anlamadım? Korsan oyunla marka kıyafetlere para vermeyip çakmasını almak aynı şey bunu anlayabilecek potansiyeldesin bence? Ha oyunun orijinal firmasına para kazandırmadan crackli sini oynamışsın ya da kıyafetlerini çakma alıp markaya kazandırmaışsın. O zaman insanları gerçek hayatta da yargılayalım niye çakma giyiyorsun kul hakkına giriyorsun falan mı diyelim? Bilgisayar oynamaktan gerizekalılaşmışsın bence sen. Yazdıklarımı adam akıllı oku.isteyen o parayı verir isteyen vermez.parası yetmiyor diye de kimse kimseyi yargılayamaz hele de böyle sanal bir saçmalık için adam gider torrent indirir parası yettiği oyun varsa da alır bu bukadar basittir.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Mesela benim herkesin bildiği kadar bir İngilizcem var anlar mıyım ki oyunu oynamayı çok istiyorum ama işte anlar mıyım bilmiyorum :/
Anlarsın normal ingilizce işte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
E.C.
Ne bu rage kardeşim? Önce saygılı konuş karşındaki insanla yaşını bilmeden. 2.si senin söylediklerini bir mantığa oturtmak zor. Bunu yazdığına göre 1 oyuna 300 400 vermeyi savunanlardansın.Yukarıda da dedim gidip 400tl verebilirsin kardeşim oyuna bu senin görüşün sanal alem belki çok hoşuna gidiyor ben genelleme konuştum. Bana görede bir oyuna 400 vermek yanlış o paraya gezer tozar istediğim kıyafetleri istediğim yemekleri yerim dedim. Senin o küçük aklın neyi kavrayamadı ben onu anlamadım? Korsan oyunla marka kıyafetlere para vermeyip çakmasını almak aynı şey bunu anlayabilecek potansiyeldesin bence? Ha oyunun orijinal firmasına para kazandırmadan crackli sini oynamışsın ya da kıyafetlerini çakma alıp markaya kazandırmaışsın. O zaman insanları gerçek hayatta da yargılayalım niye çakma giyiyorsun kul hakkına giriyorsun falan mı diyelim? Bilgisayar oynamaktan gerizekalılaşmışsın bence sen. Yazdıklarımı adam akıllı oku.isteyen o parayı verir isteyen vermez.parası yetmiyor diye de kimse kimseyi yargılayamaz hele de böyle sanal bir saçmalık için adam gider torrent indirir parası yettiği oyun varsa da alır bu bukadar basittir.
Acınası. Düzgün konuş diyorsun, isteyen verir isteyen vermez diyorsun da yukarıda millete keriz damgası vuruyordun? Burada da sürekli hakaret ediyorsun ve bana mı düzgün konuş diyorsun? Sigara sarmakla korsan oyun nasıl bağdaşıyor? Çakma ürünlerle korsan oyun nasıl bağdaşıyor?

Korsan oyun kullanmak parayla satılan ürünü, satıcının rızası olmadan kullanmak demek. Yasal olarak da tonla sözleşmeye karşı bir şey. Oyunları kırmak yasal olarak suç bilmiyorum farkında mısın? Sonuç olarak korsan oyun hırsızlık oluyor. Sigara sarmakla korsan birse kendin evinde pizza yapma kardeşim, o da aynı şey değil mi? Domino's satıyor pizzayı, ondan al? Marlboro satıyor sigarayı ondan al? Bilmem şimdi kafana tık etti mi?

Sigara sara sara beynin pörsümüş. Benim karşı çıktığım şey gidip yemek paranı oyuna ver, klavyeyi kemir değil. Benim karşı çıktığım şey hırsızlık olan korsan kullanımı senin normal göstermeye çalışman, savunman üstüne üstlük para verenlere keriz demen bilmem anlatabildim mi? Sen korsan mı oynadın para mı verdin zerre umrumda değil. Git korsan oyna. Ben de arada bir indirip oynuyorum ama hiçbir yerde çıkıp da fakir edebiyatı yapıp korsanı savunmuyorum. Ve evet, o oyunlara 200-300 TL para veren "keriz"lerden biriyim.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Acınası. Düzgün konuş diyorsun, isteyen verir isteyen vermez diyorsun da yukarıda millete keriz damgası vuruyordun? Burada da sürekli hakaret ediyorsun ve bana mı düzgün konuş diyorsun? Sigara sarmakla korsan oyun nasıl bağdaşıyor? Çakma ürünlerle korsan oyun nasıl bağdaşıyor?

Korsan oyun kullanmak parayla satılan ürünü, satıcının rızası olmadan kullanmak demek. Yasal olarak da tonla sözleşmeye karşı bir şey. Oyunları kırmak yasal olarak suç bilmiyorum farkında mısın? Sonuç olarak korsan oyun hırsızlık oluyor. Sigara sarmakla korsan birse kendin evinde pizza yapma kardeşim, o da aynı şey değil mi? Domino's satıyor pizzayı, ondan al? Marlboro satıyor sigarayı ondan al? Bilmem şimdi kafana tık etti mi?

Sigara sara sara beynin pörsümüş. Benim karşı çıktığım şey gidip yemek paranı oyuna ver, klavyeyi kemir değil. Benim karşı çıktığım şey hırsızlık olan korsan kullanımı senin normal göstermeye çalışman, savunman üstüne üstlük para verenlere keriz demen bilmem anlatabildim mi? Sen korsan mı oynadın para mı verdin zerre umrumda değil. Git korsan oyna. Ben de arada bir indirip oynuyorum ama hiçbir yerde çıkıp da fakir edebiyatı yapıp korsanı savunmuyorum. Ve evet, o oyunlara 200-300 TL para veren "keriz"lerden biriyim.
[/QUOTE
Tamam o zaman devam et

Tamam o zaman devam et :ROFLMAO: (y)

Demir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Volkan Demir

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ona da para veriyorlar bu nasıl malca bir cevap. Sen hırsızlığı savunuyorsun hayir yanlış şeyi tekrar savunuyorsun.
Hırsızlığı savunuyormuşum şakamısınız abi siz :D isteyen korsan indirir isteyen orijinal alır. İsteyen parası yettiği oyunu alır yetmediği yerde korsan oynar. Parası olan hep orjinal alır.bu kimseyi İlgilendirmez buradaki. Benim asıl cevabım '' paran yoksa oynama '' diyenlereydi sonradan genelleşti.forum korsanı desteklemiyor olması gerekende bu eyvallah ama saçma sapan açıklamalar vardı konunun altında.ben niye orijinal oyuna 400tl para veriyorsun mal beleşi var onu oyna demedim, ben sanal bir oyuna bu kadar para verilmeyi çok yanlış gördüm. Sana görede bu doğrudur ve benim savunduğum kıyafetlere para vermek saçmadır örnek veriyorum tamamen. Yani bu gibi şeyler insandan insana değişir, kısaca tekrar özetliyorum değerli zeki insanlar Full crackli oyun kullananlara zaten karşı olduğumu söyledim fakat parası yettiği oyunu alıp yetmeyenide crackli olarak oynarsa bunda bir problem görmüyorum. Var mı başka sıkıntın?

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
400 lira veremiyorsan oynamayacaksın.
Eğer crack oynayacaksan da bunu savunmayacaksın.
Ekonomin el vermiyor olabilir. Benim de el vermiyor ama oynamıyorum. Çünkü oyun lükstür arkadaşım.

Demir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Volkan Demir
Bu aleni hirsizligi savunmak. Sen bir urun yap ve ben onu kaçak yolla elde ediyim sonra ağla, aleni aleni hırsızlık. Emek, bilgi, birikim çalıyorsun ve savunuyorsunuz. Saka gibisiniz. Yapiyorsun savunma arkadaşım, sunu savunmasan tepki almazsın bu kadar. O kadar oyun şirketi bedava veriyor ya da indirim yapıyor. Kenara 3 tl atsan 90 tl eder ayda, cogu oyun indirime giriyor ve alınır. Hadi hiç maddi durumun yok amenna ama savunma bari.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu aleni hirsizligi savunmak. Sen bir urun yap ve ben onu kaçak yolla elde ediyim sonra ağla, aleni aleni hırsızlık. Emek, bilgi, birikim çalıyorsun ve savunuyorsunuz. Saka gibisiniz. Yapiyorsun savunma arkadaşım, sunu savunmasan tepki almazsın bu kadar. O kadar oyun şirketi bedava veriyor ya da indirim yapıyor. Kenara 3 TL atsan 90 TL eder ayda, cogu oyun indirime giriyor ve alınır. Hadi hiç maddi durumun yok amenna ama savunma bari.
tamam kardeşim sen de devam et anlaşamıyoruz ne diyim (y) :ROFLMAO:

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Korsana karşıyım (!).

1601140937938.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR