Mafia Definitive Edition Aldım, nasıl?

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Hazır Steam Dolara geçmeden almak lazım diye düşünüyorum. Mafia 2 Defintive Edition ve Mafia 3 Definitive Edition arasında kaldım. Mafia Definitive Edition aldım, içlerinde en iyisi hangisi bu Oyunların?

İçlerinden en iyi oyun 1 sonra 2 geliyor 3 en berbatları iyi yapmışsın 2yi istersen oynayabilirsin

Mafia 2 Defintive Edition almanı öneriyorum 3 o kadar iyi değil.

İçlerinden en iyi oyun 1 sonra 2 geliyor 3 en berbatları iyi yapmışsın 2yi istersen oynayabilirsin
2 yi ilk zamanlarda oynamıştım, Definitive Edition olmayan zamanlarında.
Dedim onun dışında bir şey alayım bari

Güzel oyun bende geçen hafta 3 lü paket olarak 124 TL ye aldım.

Hazır Steam Dolara geçmeden almak lazım diye düşünüyorum. Mafia 2 Defintive Edition ve Mafia 3 Definitive Edition arasında kaldım. Mafia Definitive Edition aldım, içlerinde en iyisi hangisi bu Oyunların?
mafia 2 al mafia 3 sakın alma paran boşa gider

2 yi oynadıysan almana gerek yok bence mafia 1 alman yeterli.

1 mütiş 2 eski gelmişti bana 3ü aldım hiç kimse sevmemiş ama ben genede aldım ucuz zaten

1 gayet güzel oyun hayırlı olsun. 2'nin orijinalini oynadıysan gerek yok d.e. versiyonunu almana aynı sayılırlar, remastered bile denmeyecek kadar benziyolar ama 2 de çok iyi oyundur tabii.

1 ve 2 çok iyi ama 3 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, mafia serisinde tek zevk almadığım oyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,718
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri