normalde öyle zaten ama diyorum ki paran yoksa 3 lü almicaksan gidip sadece 1 i de alabilirisn yada 2 yi de diyorumHikayeler farklı değil dostum 1 2 şeklinde gitmesi lazım
Görev tekrarları çok ancak hikayesi güzel. 1 2 3 şeklinde gitmen gerek.hayır onu demek istemedim 3ü kimse sevememiş yanı videolarını izleyince onu anladım bende alıp yada almama arasında kaldım
1 deki karakter 2 de devam ediyor 2 deki karakter 3 de karşına çıkıyor 1 2 3 şart.Görev tekrarları çok ancak hikayesi güzel. 1 2 3 şeklinde gitmen gerek.
Hocam çok hortlatmış oluyorum ama seninle birebir aynı sorunu yaşıyorum hemde hemen hemen her oyunda 1 aydan fazladır bakmadığım yer kalmadı gönderdiğin ss tekiyle aynı oyunum bu sorunu çözemedim ve şimdi sana denk geldim ve şanstır ki aynı kartları kullanıyoruz bende de rx6700xt nitro var tek sorum bu problemi çözebildinmi neyden kaynaklanıyormuş. ne yaptın çok rica ediyorum detaylı anlatırsan çoook büyük iyilik yapmış olursun.Steamden indirimle aldım oyunu oynadım oyun akıyo kasma donma yok ama grafikleri çok kötü geldi 2020 oyununa göre neden ?