Öneri MAFIA: Definitive Edition Hakkında Görüşlerim.

Rammstein

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,734
Bildiğiniz gibi oyun bu gece çıktı, Steam'de 39 dolar fiyatı var. Grafikler hoş olmuş ama buglar var, en basitinden Paulie'nin ayağı merdivene giriyor inerken.

İlk görevi çok değiştirmişler birden çok araba kovalıyor bizi, normalde tek araba geliyordu, bunu da sırf yeni gelen kısayol mekaniğini yedirmek için yapmışlar. Hemen açıklayayım, yolların bazı yerlerinde yola bakım yapılıyor. Siz o bakım yapılan yerlerden geçerseniz arkanızdaki bir araba oradaki aletlere, betonlara çarpıyor. Böylece arkanızdan bir araba eksiliyor. Bana güzel gelmedi açıkçası ilk görev.
Ben Molotof Partisi görevine kadar biliyorum daha oyunu (yenisini tabii). Onu da değiştirmişler, Paulie arabada beklemiyor, bizimle geliyor kapıdaki adamı bizim için oyalıyor. Biz de arkadan dolaşıp adamı etkisiz hale getiriyoruz, arabaları parçalıyoruz ve adamları dövüp çıkıyoruz mekandan. Bu
görev daha iyi olmuş, daha mantıklı olmuş.

Oyuna motor (araç) eklenmiş, güzel detay. Neyse, oyun biraz aceleye gelmiş gibi hisettirdi, bug fixleri tam yapamamışlar. Oyuna gerçek bir siper mekaniği gelmiş, bu MAFIA 1'in en büyük eksiğiydi bana kalırsa. Bu sefer de gizliliğe önem vermişler, MAFIA böyle bir oyun değildi normalde, bana tat vermedi açıkçası o yönü. Bir de MAFIA oyunu çok seven Enis Kirazoğlu'nun videosunu bekleyelim. O daha iyi bir inceleme yapacaktır. Oyunu önermek ve önermemek arasında kaldım. Sizin de görüşlerinizi bekliyorum. Özellikle @borauysalcan senden kesin bir görüş bekliyorum.

Son düzenleme:
Oyunu oynayınca belirtirim.
Yanı PS4 de ne zaman indirime girerse.
Ben Hangar 13'den korkuyordum. O kadar da korkulacak bir şey yokmuş. Yine çok kaliteli olmamış ama ortalama üstü geldi bana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Minimum
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel i5-2500K veya AMD FX-8120
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Ekran Kartı: AMD Radeon R9 280X veya NVIDIA GeForce GTX 770
  • Video Belleği: 2 GB
  • Depolama: 50 GB boş alan
Önerilen
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel i7-3770 veya AMD FX-8350
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 5700 veya NVIDIA GeForce GTX 1080
  • Video Belleği: 4 GB
  • Depolama: 50 GB boş alan
Böyle değişik bir sistem gereksinimi var oyunun.

Bildiğiniz gibi oyun bu gece çıktı, Steam'de 39 dolar fiyatı var. Grafikler hoş olmuş ama buglar var, en basitinden Paulie'nin ayağı merdivene giriyor inerken. İlk görevi çok değiştirmişler birden çok araba kovalıyor bizi, normalde tek araba geliyordu, bunu da sırf yeni gelen kısayol mekaniğini yedirmek için yapmışlar. Hemen açıklayayım, yolların bazı yerlerinde yola bakım yapılıyor. Siz o bakım yapılan yerlerden geçerseniz arkanızdaki bir araba oradaki aletlere, betonlara çarpıyor. Böylece arkanızdan bir araba eksiliyor. Bana güzel gelmedi açıkçası ilk görev. Ben Molotof Partisi görevine kadar biliyorum daha oyunu (yenisini tabii). Onu da değiştirmişler, Paulie arabada beklemiyor, bizimle geliyor kapıdaki adamı bizim için oyalıyor. Biz de arkadan dolaşıp adamı etkisiz hale getiriyoruz, arabaları parçalıyoruz ve adamları dövüp çıkıyoruz mekandan. Bu görev daha iyi olmuş, daha mantıklı olmuş. Oyuna motor (araç) eklenmiş, güzel detay. Neyse, oyun biraz aceleye gelmiş gibi hisettirdi, bug fixleri tam yapamamışlar. Oyuna gerçek bir siper mekaniği gelmiş, bu MAFIA 1'in en büyük eksiğiydi bana kalırsa. Bu sefer de gizliliğe önem vermişler, MAFIA böyle bir oyun değildi normalde, bana tat vermedi açıkçası o yönü. Bir de MAFIA oyunu çok seven Enis Kirazoğlu'nun videosunu bekleyelim. O daha iyi bir inceleme yapacaktır. Oyunu önermek ve önermemek arasında kaldım. Sizin de görüşlerinizi bekliyorum. Özellikle @borauysalcan senden kesin bir görüş bekliyorum.
Paragraf paragraf yap ki okunabilir olsun
]

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,680
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri