kesinlikle alınır. Mafia 1 ve Mafia 2 mükemmel oyunlardır. 3ü oynamadım ama duyduğum kadarıyla kötü oyun.Epic Games'de tüm Mafia serisi 93 TL. Yani gayet ucuz ama alınır mı yani hikayesi falan sarar mı?? Oynayan varsa yazarsa sevinirim.
Çok hikayeli oyun oynamam ama hikayesi güzel ya da bilindik olan oyunları oynarım GTA serisi, RDR2 gibi gibi. Yani pek hikayeli oyunlar sevmediğim için biraz kararsız kaldım. Yani yine de içine çekicek bir hikayesi var mı? GTA, RDR gibi mi?kesinlikle alınır. Mafia 1 ve Mafia 2 mükemmel oyunlardır. 3ü oynamadım ama duyduğum kadarıyla kötü oyun.
kesinlikle oynanması gereken bir oyun. gta ve rdr gibi büyük bütçeli olmadığı için o seviyede diyemem ama çok üst düzey bir oyun olduğunu net bi şekilde söyleyebilirm. rdr ve last of us tan sonra en sevdiğim oyun serisidir mafia.Çok hikayeli oyun oynamam ama hikayesi güzel ya da bilindik olan oyunları oynarım GTA serisi, RDR2 gibi gibi. Yani pek hikayeli oyunlar sevmediğim için biraz kararsız kaldım. Yani yine de içine çekicek bir hikayesi var mı? GTA, RDR gibi mi?