Mafia Trilogy 93.50TL

Reaksiyon skoru
158
1739213553643.png

oyun bende var şans vermeli miyim hiç oynamadım

3. oyun hariç güzeldir. 3. oyunu sevmiştim ama mafya yerine ganster oyunu olduğu ve kendini sürekli tekrarladığı için sevilmemişti.

Mafia 3 berbat onu eleyin. Mafia 1 remake ve mafia 2 de için paket alınır mı, sanmıyorum. mafia 1 bedava verildi amazon prime üyelerine ayrıca Epicdeki paketin içinde classic yok yani Mafia 2 classic gelmiyor sadece de. hali geliyor. Öyle kötü bir yanları var.

Son düzenleme:
Mafia 3 berbat onu eleyin. Mafia 1 remake ve mafia 2 de için paket alınır mı bilmiyorum, mafia 1 bedava verildi amazon prime üyelerine ayrıca Epicdeki paketin içinde Mafia 2 classic gelmiyor sadece de. hali geliyor. Öyle kötü bir yanları var.
niye la berbat

Mafia 1-2-3, mafia 1 remake oynamış biri olarak söyleyebiliri ki mafia oyunlarının özelliği eski, klasik atmosferde güzel hikaye ve görevler sunması. Mafia 3 de bunların hiçbiri yok. Hikaye, görev olarak leş atmosfer kötü. Mafia 1 oynarsan ve mafia 3 oynarsan ne demek istediğimi anlarsın

arkadaşım oynadı abimde oynadı bı bakıpta oynamadım

Çünkü 3. oyunda GTA gibi olmaya çalışıp eline yüzüne bulaştırmışlar. Sürekli kendini tekrar eden AC oyunu gibi gidip mekan basıp adam vurmaktan başka bir şey yok. İlk 2 oyun gibi düzgün bir hikayesi yok. Yalan yok kullandıkları müzikleri çok sevdim. Sadece oynamak için oynanırsa belki bir şey bulunur. Hikaye için oynanırsa vasat.

Geri