LiveStriker
80+
- Reaksiyon skoru
- 158
hangi oyunu var elinde bilmiyorum ama oynamaya değer.oyun bende var şans vermeli miyim hiç oynamadım
bu paket var dostum yenilenmiş grafiklerle falandı galiba sanırım steamden almıştımhangi oyunu var elinde bilmiyorum ama oynamaya değer.
evet, grafikleri yenilenmiş halini oynuyorsun. 1. oyundan başlayıp sırayla oynamanı tavsiye ederim.bu paket var dostum yenilenmiş grafiklerle falandı galiba sanırım steamden almıştım
niye la berbatMafia 3 berbat onu eleyin. Mafia 1 remake ve mafia 2 de için paket alınır mı bilmiyorum, mafia 1 bedava verildi amazon prime üyelerine ayrıca Epicdeki paketin içinde Mafia 2 classic gelmiyor sadece de. hali geliyor. Öyle kötü bir yanları var.
Mafia 1-2-3, mafia 1 remake oynamış biri olarak söyleyebiliri ki mafia oyunlarının özelliği eski, klasik atmosferde güzel hikaye ve görevler sunması. Mafia 3 de bunların hiçbiri yok. Hikaye, görev olarak leş atmosfer kötü. Mafia 1 oynarsan ve mafia 3 oynarsan ne demek istediğimi anlarsınniye la berbat
Çünkü 3. oyunda GTA gibi olmaya çalışıp eline yüzüne bulaştırmışlar. Sürekli kendini tekrar eden AC oyunu gibi gidip mekan basıp adam vurmaktan başka bir şey yok. İlk 2 oyun gibi düzgün bir hikayesi yok. Yalan yok kullandıkları müzikleri çok sevdim. Sadece oynamak için oynanırsa belki bir şey bulunur. Hikaye için oynanırsa vasat.niye la berbat