Mafia Trilogy Epic Games'ten alınır mı?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

Aen Saevherne
Moderatör
En İyi Cevap
26
Reaksiyon skoru
30,763
Arkadaşlar, Mafia serisinin Remake oyunlarının üçleme serisi 28 Ağustos'ta çıkıyor.
Şu an ön siparişte 374 TL gözüküyor, sizce şimdi mi alsam yoksa oyun çıkınca mı?
İleride ön siparişten daha uygun olur mu? Daha önce ön siparişte oyun alan var mı?
Sonrası ile ön sipariş arası çok fiyat farkı oluyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Ben ön siparişte become human ı almıştım 20 TL ye, şuan 140 TL. Tabi benim bahsettiğim uçuk bir örnek ama hiçbir oyunun çıkış fiyatının ön siparişten ucuz olduğunu görmedim. Belki indirim beklenebilir ama kupon süreli ise ve Mafia serisini seviyorsan (sevmeyen var mı cidden?) bence direkt al. 300 TL param olsa alırdım direkt ben.

Ben ön siparişte become human ı almıştım 20 TL ye, şuan 140 TL. Tabi benim bahsettiğim uçuk bir örnek ama hiçbir oyunun çıkış fiyatının ön siparişten ucuz olduğunu görmedim. Belki indirim beklenebilir ama kupon süreli ise ve Mafia serisini seviyorsan (sevmeyen var mı cidden?) bence direkt al. 300 TL param olsa alırdım direkt ben.
Çok seviyorum ama 400 TL edip etmeyeceğini bilmiyorum kuponum falan da var ama yine de emin olamadım alsam mı diye.

Sevmeyen burdan gitsin NET
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok seviyorum ama 400 TL edip etmeyeceğini bilmiyorum kuponum falan da var ama yine de emin olamadım alsam mı diye.
Bencr al kaç gün ön sipariş eğer 2&3 günü varsa murat abi gf kanalı bekliyordu mafia 3 ü izle beğenirsen al

Mafia 1 tek başına 260 TL, 100 TL daha ödeyip Mafia 2 yi ve Mafia 3'ü almışsın gibi düşün. Bence fiyatı 60 TL kupon ile aşırı uygun oluyor. Şuan bu tarz oyunlar 300 TL den alta bulunamıyor zaten. Tek tek almak istesen herhalde 700+ TL tutardı.

Bende Detroit Became Human (20TL) ile Control'ü (40TL) önsiparişle almıştım. Şimdi Detroit 140 Control 100 TL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,032
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri