Neler Yeni

Magic teknoloji guvenilirmi

Enes2534

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes Akkuş
Arkadaşlar magic teknoloji diye bir satıcı var internette hepsiburada gibi yerlerdede satış yapıyorlar hepsiburadadaki yorumları gayet iyi lakin google da yazılan yorumlara bakılınca insan bi şüpheye dusuyor bende bunu ürünü sipariş verdikten sonra gördüm sizce bu satıcı guvenilirmi aranızda daha önce alışveriş yapan oldumu sipariside bi yanaşan iptal etmek istemiyorum paranın geri gelme süreci vs sizce ne yapmaliyim

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
Cengiz
Arkadaşlar magic teknoloji diye bir satıcı var internette hepsiburada gibi yerlerdede satış yapıyorlar hepsiburadadaki yorumları gayet iyi lakin google da yazılan yorumlara bakılınca insan bi şüpheye dusuyor bende bunu ürünü sipariş verdikten sonra gördüm sizce bu satıcı guvenilirmi aranızda daha önce alışveriş yapan oldumu sipariside bi yanaşan iptal etmek istemiyorum paranın geri gelme süreci vs sizce ne yapmaliyim
Hepsiburada Gibi Bir Yerden Verdiysen Problem Olmaz

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
MSI ürünleri satıyorlar diyebiliyorum. önceden kasa ve anakart almıştım oradan sorun olmamıştı

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
Cengiz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,207