Yardım Mahallemde altyapı yok

larage

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar merhaba;
malum virüs yüzünden köydeki evimize geldik önceden bulunduğum yerde altyapı vardı fakat şuan altyapı yok diyor alt mahallede var üst mahallede var aramız 1-2 km en fazla mahalleme altyapı nasıl bağlanmasını sağlayabilirim yardım eder misiniz ? Teşekkürler ..

Arkadaşlar merhaba;
malum virüs yüzünden köydeki evimize geldik önceden bulunduğum yerde altyapı vardı fakat şuan altyapı yok diyor alt mahallede var üst mahallede var aramız 1-2 km en fazla mahalleme altyapı nasıl bağlanmasını sağlayabilirim yardım eder misiniz ? Teşekkürler ..
Turkcell süper box da Altaypi gerek yok sanırım ama biraz pahalı 120-140 TL civarı

Yerel bir ISS firması varsa ona bakabilirsiniz.

Bizim de burada altyapı yok. Yakın mahalledeki evlerin çoğunda fiber var, 100mbit internetle hayatı yaşıyorlar ancak bizim altyapı maksimum 8mbit.
Boşuna uğraşma canları gelip isteyince yapıyor bu firmalar.
Ben çözümü kablosuz internet ile buldum. Bu firmalar her şehirde farklı isimde, mesela ben Kocaeli'de yaşıyorum ve İksif Wifi adında bir firma ile anlaştım. Gelip çatıya bir alıcı yerleştirdiler ve gittiler, yani alt yapıya gerek yok, televizyon anteni gibi internet havadan geliyor.
Aylık 15 mbit download ve 3 mbit yükleme için 65 TL ödüyorum.

Bizim de burada altyapı yok. Yakın mahalledeki evlerin çoğunda fiber var, 100mbit internetle hayatı yaşıyorlar ancak bizim altyapı maksimum 8mbit.
Ben çözümü kablosuz internet ile buldum. Bu firmalar her şehirde farklı isimde, mesela ben Kocaeli'de yaşıyorum ve İksif Wifi adında bir firma ile anlaştım. Gelip çatıya bir alıcı yerleştirdiler ve gittiler, yani alt yapıya gerek yok, televizyon anteni gibi internet havadan geliyor.
Teşekkürler bilgilendirme için köy olunca hiç yapmazlar gibime geliyor zaten :(

Arkadaşlar merhaba;
Dostum Benim Mahalledede Altyapı Yok SuperBox Kullanıyorum Biraz Pahalı ama İş Yapıyor

Aynı şekilde internet bağlantısını kullanıyorum. Ping sorunları oluyor mu?

Bizim mahalledede yoktu Cumhurbaşkanlı iletişim merkezi (cimer)e şöyle güzel bir dilekçe yazıyorsun diğer gün (Bende diğer gün geldiler )ve ya bir hafta sonra kapına gerçekler ölçcekler biççekler diğer gün kazıya başlıcaklar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,955
Üyeler
186,820
Son üye
scvh
Geri