Mahallemizin köpeği öldü

Sovereignty

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
703
Bulunduğumuz mahallede yaklaşık 6-7 yıldır yaşayan dostumuz canımız bugün öldü.
Bölgede yaşayan yaşamayan herkes ismini, yani Zilli'yi bilirdi, başka bir insana havladığını, korkuttuğunu ne gördük ne duyduk,
hatta tam tersine, yanında çocuklu olan birini görse, ya da onu seven birini bir yere giderken görse onla beraber gelir nereye gidersen git eşlik eder seni bekler daha sonra senle beraber geri dönerdi.
Eminim onun bir ruhu vardı, çok köpek gördüm ama bu can farklıydı..
Yabancı birisinin ondan korktuğunu anlar ve uzaklaşırdı..
Dün öğleden sonra bir haber geldi, yaşadığımız yerden uzaklarda bir araba çarpıp kaçmış, Zilli'yi tanıyanlar barınağı aramışlar barınak gelip almış, sormaya gidenlere ayakları kırıldığını, iç kanama geçirdiğini ama kanaması durdurulduğunu söylemişler, daha sonra bugün valiliğe yapılan aramalarda köpeğin öldüğünü söylemişler..
Kaza anında yaşıyordu, barınak görevlisinin söylediğine göre de iyileşmesi gerekiyordu ama öldüğünü söylediler.
Açıkçası inanmıyorum, burada, Erzincanda daha önce bir çok defa köpeklerin uyutulup BARINAĞIN YANINDA BULUNAN ÇÖPLÜK BÖLGESİNDEki çukurlara atıldığına dair haberler ve videolar vardı.
Onun ölmediğini uyutulduğunu düşünüyorum, ve bu saatten sonra ne yapabilirim bilemiyorum...

Başlığı zaten konu dışı olarak belirttim, konuda da üzüntümü dile getirdim, benzer durumu yaşayan varsa sadece sohbet etmek istedim. Ne yapalım bu konuda diyorsun ya önce insan olmayı dene sonra belki başkalarına değil de kendine, kendin için bir şeyler yapabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Perfectshot06 @Mehmet Yılmaz @Emir Aydın

Tüm moderatörleri etiketlerken aklından geçen senaryo;
Yok reis sen buralarda iyisin, az büyü kalemini değil direkt seni kırarlar

köpeklerin toplatılıp canlı gömüldüğü görüntüleri vardı, konu hakkında başka ilgisi, bilgisi bulunan var mı diye konuyu açmak istedim.
Bu kadar 🐶leşeceğinizi bilemedim pardon.

Son düzenleme:
Yok reis sen buralarda iyisin, az büyü kalemini değil direkt seni kırarlar

köpeklerin toplatılıp canlı gömüldüğü görüntüleri vardı, konu hakkında başka ilgisi, bilgisi bulunan var mı diye konuyu açmak istedim.
Bu kadar 🐶leşeceğinizi bilemedim pardon.
kullandığın kelimeler ve kurduğun cümleleri seç dostum 'Bu kadar 🐶leşeceğinizi bilemedim pardon.' derken mesela :D???

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,786
Üyeler
186,104
Son üye
grindneverends
Geri