Sakurajima Mai
80+ Bronze
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben burada Mahmut Ustaosmanoğlu'n dan bahsettimsoruma cevap vermeyecek misiniz ?
Ben burada Mahmut Ustaosmanoğlu'n dan bahsettimsoruma cevap vermeyecek misiniz ?
ben de onu soruyorum zaten. kimdir mahmut ustaosmanoğlu ?Ben burada Mahmut Ustaosmanoğlu'n dan bahsettim
İnternete yaz çıkar."Mahmut hocayı nasıl bilirdiniz ?"
diye konu başlığı var ve siz hala nasıl tanıdığınızı bile açıklamıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de onu soruyorum zaten. kimdir mahmut ustaosmanoğlu ?
onu ben de biliyorum. sadece senin için ne anlam ifade ettiğini soruyorum. ama gerek kalmadı ben anladım anlamam gerekeni.İnternete yaz çıkar.
Bu sorunuza cevap vermiştim diğer sorunuza gelecek olursak. Ahmet hocayı severdim vefat etmesi tabii ki de üzdü.ben de onu soruyorum zaten. kimdir mahmut ustaosmanoğlu ?
Bundan bahsediyor."Mahmut hocayı nasıl bilirdiniz ?"
diye konu başlığı var ve siz hala nasıl tanıdığınızı bile açıklamıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de onu soruyorum zaten. kimdir mahmut ustaosmanoğlu ?
hayır vermedin. işte niye seviyorsun diye soruyorum be adam ?Bu sorunuza cevap vermiştim diğer sorunuza gelecek olursak. Ahmet hocayı severdim vefat etmesi tabii ki de üzdü.
hocam ben de biliyorum. tek sorduğum şey. konuyu açan arkadaş için mahmut ust... kimdir? yani onun düşüncesi nedir bu kişi hakkında.Bundan bahsediyor.
Mahmut Ustaosmanoğlu - Vikipedi
tr.m.wikipedia.org
Dini eğitime önem verirdi. Ayrıca bu cevabımı "nasıl bilirdiniz" sorunuza cevap olarak yazdım. İkide bir başka bir soru ekleyip beni kötülemeyi mi çalışıyorsun kardeşim.hayır vermedin. işte niye seviyorsun diye soruyorum be adam ?
seni kötülemeye çalışmıyorum. sadece bu adam senin için neden önemli, neden seviyorsun sorusunu soruyorum. mesela bana sorarsan aynı soruyu.Dini eğitime önem verirdi. Ayrıca bu cevabımı "nasıl bilirdiniz" sorunuza cevap olarak yazdım. İkide bir başka bir soru ekleyip beni kötülemeyi mi çalışıyorsun kardeşim.