Neler Yeni

MAK Danışmanlık anket sonuçları açıklandı!

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Bu konuda haksız zaten. Hizbullahla ilişkisi var mı bilmiyorum kendisi yok diyor chpnin kanalları var diyor. Chpnin kanallarına inanmam zaten tarafsızlıkla alakaları yok.
hozbollohlo alokoso vor mu bolmoyorom

Megan

80+ Silver
Benim attığım yeni şafak yandaş biridir. :D
Evet fark ettim. 1 yıl önceymiş video şimdi de tam tersini diyor. Üstte attığım videoda da tamamen bunlara karşı olduğunu hiçbir bağının olmadığını söylüyordu. Kendisiyle çelişiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hozbollohlo alokoso vor mu bolmoyorom
Araba bir kez de düzgün bir şey yazsa şaşırırım. Gerçi zekan buna yetiyor ben niye şaşırıyorsam :D

Carl-S

80+ Gold
Evet fark ettim. 1 yıl önceymiş video şimdi de tam tersini diyor. Üstte attığım videoda da tamamen bunlara karşı olduğunu hiçbir bağının olmadığını söylüyordu. Kendisiyle çelişiyor.
İşin garip tarafı 20 milletvekili sahip olacak amaç oy almak için kendi kendine çelişki düştü.
Demirtaş terör bitireceğim ve pkk son verip silahları bıraktıracam diyor kendisi çelişiyor o da batıdan oy almak için yapıyor yani milletvekili için yani.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba

Araba bir kez de düzgün bir şey yazsa şaşırırım. Gerçi zekan buna yetiyor ben niye şaşırıyorsam :D
adam sana tüm kanıtlarıyla atmış hala bilmiyorum diyosun sonra zekan yetmiyor cart curt

Megan

80+ Silver
İşin garip tarafı 20 milletvekili sahip olacak amaç oy almak için kendi kendine çelişki düştü.
Demirtaş terör bitireceğim ve pkk son verip silahları bıraktıracam diyor kendisi çelişiyor o da batıdan oy almak için yapıyor yani milletvekili için yani.
Oy moy ittifaklık ittifaklıktır ben her türlü yanlış buluyorum

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Sinan Oğan'ın %5 den aşağı oyu yok arkadaşlar net...

Megan

80+ Silver
adam sana tüm kanıtlarıyla atmış hala bilmiyorum diyosun sonra zekan yetmiyor cart curt
E ben de kanıt atıyorum direkt 1.ağızdan? Hadi sen çok konuşma en iyisi zamanında farklı konulara gelip ağlayan sendin dimi yanlış hatırlamıyorsam? Küçük olduğun belli zaten fazla boş yapıyorsun

Megan

80+ Silver
O kadar oy alamaz bence.

Hmm sana göre tüm partiler aynı halt olduğunu düşünüyorsun herhalde.
Günlük her şeye reset mi atıyorsun kaç oldu bu sohbet dönüyor her seferinde anlatıyorum ertesi güne yine akpli ilan ediyorsun. Oy veriyor olmam onu fazlaca sevdiğim anlamına gelmez. Kötünün kötüsüne vermektense kötünün iyisine vermeyi yeğlerim

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
E ben de kanıt atıyorum direkt 1.ağızdan? Hadi sen çok konuşma en iyisi zamanında farklı konulara gelip ağlayan sendin dimi yanlış hatırlamıyorsam? Küçük olduğun belli zaten fazla boş yapıyorsun
Herhalde mantıklı düşünemiyorsun sen. 1. ağızdan diyor bide kim niye desin terör örgütüyle bağım var diye

Megan

80+ Silver
Herhalde mantıklı düşünemiyorsun sen. 1. ağızdan diyor bide kim niye desin terör örgütüyle bağım var diye
Ypgyi terör örgütü olarak görmüyoruz diyecek mantığa sahip insanlar var bu ülkede onu da derler.

Carl-S

80+ Gold
Günlük her şeye reset mi atıyorsun kaç oldu bu sohbet dönüyor her seferinde anlatıyorum ertesi güne yine akpli ilan ediyorsun. Oy veriyor olmam onu fazlaca sevdiğim anlamına gelmez. Kötünün kötüsüne vermektense kötünün iyisine vermeyi yeğlerim
Akp kötünün iyisi değil Kötünün kötüsü yine de sen bilirsin.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Ypgyi terör örgütü olarak görmüyoruz diyecek mantığa sahip insanlar var bu ülkede onu da derler.
konuyu neden değiştiriyosun

ayrıca carls açıkladı sana bunu. harbiden sana ne anlatsak boş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,553
Üyeler
166,228
Son üye
blackleae
Top Bottom