Çözüldü✓ Makkksimum 85k tavsiye sistem

Ya 12 ya okulu bıraktın yada üni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bırakacaktımda işlerimin düzgün gitmedi okumaya devam dicemde bir şey yapmıyoz ki

Böyle devam ederse bırakmayı veya bölüm değiştirmeyi düşünüyorum bende ne düşünüyorsun
türkiye de okumak zaman kaybı gidip para kazanabileceğin şeylere odaklanmak daha iyi :D

türkiye de okumak zaman kaybı gidip para kazanabileceğin şeylere odaklanmak daha iyi :D
bir şey de yaptığımız yok ki yapsak neyse dersler boş geçiyor sınıfta herkes birbirine napsam diye düşünüyor sınıfta varya hoca gelmese yerde olanın canı çıkıyor

Her bölüm mü aynı sadece Bizim bölüm böyle bilmiyorum ama göz açık kapayana kadar birşeyin çalınıyor

Sabahleyin bı baktım su sişemi çalmışlar 4 ders ard ard a boş uyutmuyorlar

Gözlerimi kapatmaya korkuyom valla ya gözlerim kızarıyor 5 Sn kapatayım birşeyim çalınıyor

Öncelikle teşekkür ederim, ugrasmissin ben asusmus msimis ekran kartı aynı değil mi? Bunu bilmiyorum eğer malzeme aynı sadece markaya para veriyorsak cok sacma eğerki fark yoksa şu sistem çok okey :
Aslında tabi neredeyse aynı performansı alıyorsunuz ama bir yere kadar. Mesela 1-3 sene sonra sizin seçtiğiniz bu Gainward phoenix-s 5070 ti ekran kartının sıcaklık değerlerinin artması ve bakım istemesi, msi gaming trio 5070 ti'nın bakım istemesinden daha olası. Malzeme kalitesi de cabası ve sorun çıkartma beklentisi daha düşük. Genelde bu gibi sebepler yüzünden bu kadar fiyat farkı gözden çıkartılabiliyor.

Geri