Neler Yeni

Makro ne?

Suwariba

80+ Silver
Arkadaşlar yeni aldığım mouse geldi. mouse un kendi yazılımı varmış onu indirdim ve ışık ayarlarını falan yaptım. mouse da 9 tuş var. Bunların işlevini değiştircektim. Makro atayabiliyomuşuz. Ama tıklayınca kabul etmedi. Makronun ayarını falan mı yapmak lazım? Bide makro ne? Ne işe yarıyor?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Mouse modeli ?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
model ?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Arkadaşlar yeni aldığım mouse geldi. mouse un kendi yazılımı varmış onu indirdim ve ışık ayarlarını falan yaptım. mouse da 9 tuş var. Bunların işlevini değiştircektim. Makro atayabiliyomuşuz. Ama tıklayınca kabul etmedi. Makronun ayarını falan mı yapmak lazım? Bide makro ne? Ne işe yarıyor?
makroyu bir tuşa atarsın gecikme süresini seçersein o tuşa basılı tutunca çok hızlı bir şekilde sol klik basmak gibi düşün. internete mouse modelini yaz makro videosu izle.

A T O M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Asdasjghdgfjasjdfg
Benim arkadaşım şey yaptı bir tuşa youtube atadı google a giriyon o tuşa basıyon direk youtube açılıyo bunu oyunlardada yapabilirsin mesela fortnite oynuyorsan orda işine yarar (youtube de bi kanalda gördüm fortnite ta 1 tuşa 2 tuş atayabiliyo hem ateş ediyo hem duvar çekiyo

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Macro L.O.L oynayanalrın işine yaramıyormu genellikle bide kısayol gibi birşeydi sanırım :D

Top Bottom