Öneri Maks 1000 TL Mouse önerisi

Onu ilk kez gördüm fakat ajazzın pek kaliteli bir marka olmadığı kesin. Biraz araştıracağım
Huano switch 3395 falan baya değişik bir mouse olmuş. Değiştirilebilir shellde baya ilgimi çekti.
Post automatically merged:

Darmoshark M3 al

Lan ajazz aj199 gelmiş mi oleeeeeeeeeeeey
He valla ya bende şaşırdım

Huano switch 3395 falan baya değişik bir mouse olmuş. Değiştirilebilir shellde baya ilgimi çekti.

Yurtdışından vergisini ödeyip alacaktım ben onu Türkiyeye gelmesi mükemmel oldu, Ajazz darmoshark gibi gıcırtıfalan uğraştırmaz Amazon garantisi de zaten 👌👌👌

Hocam iyidir bu arada ama çok zam yemiş

Hala çok iyi mouse için 3370 ile 3395 arası bir sensör var ama o paraya mantıklı değil.
650 ipsmi v2?

Hocam iyidir bu arada ama çok zam yemiş

Hala çok iyi mouse için 3370 ile 3395 arası bir sensör var ama o paraya mantıklı değil.
Steelseries corsair veya asus gibi markalarin kaliteli mouse yokmu bu fiyata? Garip

650 ipsmi v2?

Steelseries corsair veya asus gibi markalarin kaliteli mouse yokmu bu fiyata? Garip
Mi ayrı yazılır ve evet.

Focus+ sensör var.

650 ipsmi v2?

Bahsedilen 3 markanında ekipman konusunda kötü olması peki :D
Her şey sensör değildir. 3335 sonrası pek fark hissetmezsiniz. O yüzden kalitesiz, stabil polling rate veremiyecek bir ürüne para verilmez..

Yani ajazz mouseler pek iyi olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,169
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri