Kamerası iyi olan mahı iyi olan telefon istiyorum oyun fln oynamam o yüzden kamerası fln önemli uzun gitmesi önemli
Poco x3 nfc mi hocam yoksa bu telefonlar mıSamsung Galaxy A51 256 GB 8 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy A51 256 GB 8 GB fiyatları 35.999,90 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy A51 256 GB 8 GB özelliklerini incele, 4 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128 GB fiyatları 7.899,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128 GB özelliklerini incele, 26 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Poco x3 çok tercih edilen bir ürün o model de 120 hz ve toza dayanıklılık ile öne çıkıyor bunların dışında pek bir esprisi yok ben o markaya ısınmadığım için tercih etmezdim ve bu 2 üründen birini alırdım.Poco x3 nfc mi hocam yoksa bu telefonlar mı
Nord N10 5G nasıl telefon hocamPoco x3 çok tercih edilen bir ürün o model de 120 hz ve toza dayanıklılık ile öne çıkıyor bunların dışında pek bir esprisi yok ben o markaya ısınmadığım için tercih etmezdim ve bu 2 üründen birini alırdım.
Poco X3 daha iyiNord N10 5G nasıl telefon hocam
Arka tasarımı kötü geliyor işte kocaman poco yazacağına yatay değil de düz gözüken Redmi yazısı gibi küçük bir şekilde yazsalar düz renk kullansalar alacaktım ama arkası çok tipsiz kılıf alıp gizlerim ancak.Poco X3 daha iyi