kronik sorunu neymiş? ekran sararması ise o sadece chorme de oluyor ve 1 basit ayar ile düzeliyorBen poco x3 pro 6/128 i düşündüm ama kronik sorunlae fln var dediler bilemedim mediamarkt teknosa veya mistorede olursa çok iyi olur 0 alacağım
A52 4200tl hocam ama teşekkürler listeye ekledimM51 veya A52 alabilirsin.
3800'e düşüyor, bilgin olsun.A52 4200tl hocam ama teşekkürler listeye ekledim
Bende bilmiyoeum bir arkafaş yazmış anasayfada donma kensi kendine kapanma kamera buğulanması açılmaması gibi saydıkronik sorunu neymiş? ekran sararması ise o sadece chorme de oluyor ve 1 basit ayar ile düzeliyor
Kamerayı pekte kullanmıyorum performans daha önemliA52 veya X3 Pro alınır. X3 pro'nun bahsedildiği kadar sorunu yok bence, performans için en iyi tercih. Tasarım ve kamera isteniyorsa A52 de güzel cihaz.
X3 Pro alınır, kuzenime de ondan alacağız birkaç güne o da yüksek performans istiyor.Kamerayı pekte kullanmıyorum performans daha önemli
Nerede hocam link atarsanız size zahmet3800'e düşüyor, bilgin olsun.
Hocam alınınca biraz bilgi verirmisiniz yt de çok izledim birde sizden suymak isterim ilk defa tel akwcağım ve 3 4 sene dayanması lazımX3 Pro alınır, kuzenime de ondan alacağız birkaç güne o da yüksek performans istiyor.