maks 4K tablet önerisi.

babapro21

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
499
arkadaşlar merhaba soru basliktadir.
Arkadasimin küçük kardesi icin Pubg de
45Fps ve üstü veren tablet olursa paylasirmisiniz ben bunu düşündüm fakat YT de farkli vir versiyinu var o yuzden emin olamdim.
...
...
yardimci olursaniz iyi olur...
teşekkürler

var var merak etme
teşekkürler Hocam fakat ne ile inderecez?
ya da Play store APK mi indirecez soruyorum çünkü arkadaşımın küçük kardeşine alicaz şimdi boşu boşuna o kdr para vermesinler.
teşekkürler...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

var var merak etme

zaten PUBG olmaması çok saçma olur en çok oynanan oyunlardan birisi
nasil yukleniyir hocam?

tabletleri pek takip etmiyorum ama huawei buna karşılık bir şey yapmıştır koskoca firma sonuçta bir şey yüklemene gerek kalmaz.

tabletleri pek takip etmiyorum ama huawei buna karşılık bir şey yapmıştır koskoca firma sonuçta bir şey yüklemene gerek kalmaz.
araştırıp sonuçlarını yazıyorum hemen

teşekkürler Hocam fakat ne ile inderecez?
ya da Play store APK mi indirecez soruyorum çünkü arkadaşımın küçük kardeşine alicaz şimdi boşu boşuna o kdr para vermesinler.
teşekkürler...

nasil yukleniyir hocam?
dostum araştırdım ve huawei şirketi Amerika*nın yaptığı ambargo sonucu kendi işlemcisini çıkarmış ismi HarmonyOS.
HarmonyOS için güzel diyorlar. Gelelim diğer konumuza google hizmetlerini kullanamadıkları için playstore kullanılamıyormuş ama buna karşılık appgallery diye bir şey çıkarmışlar playstore ile mantığı aynı ve pubg mobile 8 ocak 2022 tarihinde appgalleride kullanıma açılmış. Ama benim önerim İPAD alman. Seni uzun süre götürür.

PUBG Mobile, 8 Ocak 2022 itibarıyla HMS entegreli bir şekilde Huawei AppGallery'de oyuncuların beğenisine sunulacak.
(KAYNAK:GOOGLE)

Bu da inceleme videosu. Şimdiden hayırlı olsun

Son düzenleme:

dostum araştırdım ve huawei şirketi Amerika*nın yaptığı ambargo sonucu kendi işlemcisini çıkarmış ismi HarmonyOS.
HarmonyOS için güzel diyorlar. Gelelim diğer konumuza google hizmetlerini kullanamadıkları için playstore kullanılamıyormuş ama buna karşılık appgallery diye bir şey çıkarmışlar playstore ile mantığı aynı ve PUBG mobile 8 ocak 2022 tarihinde appgalleride kullanıma açılmış. Ama benim önerim İPAD alman. Seni uzun süre götürür.

PUBG Mobile, 8 Ocak 2022 itibarıyla HMS entegreli bir şekilde Huawei AppGallery'de oyuncuların beğenisine sunulacak.

teşekkürler.

HarmonyOS için güzel diyorlar. Gelelim diğer konumuza google hizmetlerini kullanamadıkları için playstore kullanılamıyormuş ama buna karşılık appgallery diye bir şey çıkarmışlar playstore ile mantığı aynı ve PUBG mobile 8 ocak 2022 tarihinde appgalleride kullanıma açılmış. Ama benim önerim İPAD alman. Seni uzun süre götürür.

Hocam ben almicam arkadaşimin kardeşine alicaz.
o da diyo ki maks 4k ustu olmaz dio.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,194
Üyeler
187,007
Son üye
berkantka
Geri