Yardım Maks 8k bütçe Mouse Önerisi

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,266
Deathhader V3 pro kullanıyorum ama scroll sorunundan dolayı satıp daha sorunsuz bir modele geçmek istiyorum yine ergo veya patates şekilli bir model olması lazım palm ve claw grip arası tutuyorum web yazılımlı olması çok iyi olur

Deathhader V3 pro kullanıyorum ama scroll sorunundan dolayı satıp daha sorunsuz bir modele geçmek istiyorum yine ergo veya patates şekilli bir model istiyorum palm ve claw grip arası tutuyorum mümkünse kronik sorunsuz ve web yazılımlı olsun istiyorum ve siyah-füme-gri renk
wraithte olsunmu efendim yoksa

meyer gamingte attack shark r2 var ona bakın karbon fiber
hocam öyle bişey ki Atk çakma zaten attack shark da atk nın çakması çakmanın çakması atağa çıkan köpekbalığı mı olur

hocam öyle bişey ki Atk çakma zaten attack shark da atk nın çakması çakmanın çakması atağa çıkan köpekbalığı mı olur
vdavvabwdwvew hocam aslında siz bir instagramdaki wraith sponsorlarıyla görüşün ben bir defa öyle aldımsıkıntı çıkarsa yardım ederler size ordan mouseda öneririler

vdavvabwdwvew hocam aslında siz bir instagramdaki wraith sponsorlarıyla görüşün ben bir defa öyle aldımsıkıntı çıkarsa yardım ederler size ordan mouseda öneririler
wraithde taksit yok ya peşin fiyatına taksitle almam lazım bir anda kredi kartından 8 bin çekilirse kötü olur deathhader v4 pro güzel de synapse yazılımı yüklemek istemiyorum arkaplanda çalışıyor hep kapatsan da

wraithde taksit yok ya peşin fiyatına taksitle almam lazım bir anda kredi kartından 8 bin çekilirse kötü olur deathhader v4 pro güzel de synapse yazılımı yüklemek istemiyorum arkaplanda çalışıyor hep kapatsan da
superlight 2 yada viper v3 pro aliver kafan rahat olsun diyosan

valla hocam ne diyeyim benim önerim dediğim gibiattack shark gaming gen trde var hem karbon fiber hemn en üst donanımlara sahip bakın derim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

superlight 2 yada viper v3 pro aliver kafan rahat olsun diyosan
superlight kronik

valla hocam ne diyeyim benim önerim dediğim gibiattack shark gaming gen trde var hem karbon fiber hemn en üst donanımlara sahip bakın derim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

superlight kronik
neyi kronik bende 2 superlight 2 var hic kronik gormedim

Geri