öner paşam gönder gelsin
valla baska mouse kalmadi ya razer al synapsei dert olarak cekecen artik yada gorev yoneticisinden kapa paso ben oyle yapiyodmo sıkıntı ya hocam öyle şeylerden çok huylanıyorum kesin parlama falan da yapıyordur
çok hoş da gene yazılım var ya yazılım illa yükleyeceksem razer alırım şahsendünyanın en iyi mouse u şuanda![]()
LOGITECH G Pro X2 Superstrike Kablosuz Oyuncu Mouse Beyaz 910-007777 Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G Pro X2 Superstrike Kablosuz Oyuncu Mouse Beyaz 910-007777 fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen dewww.mediamarkt.com.tr
ninjiutso çok beğeniyorum ama nasıl bir marka tam bilmiyorumNinjutso Sora V2 olabilir. X tenz olabilir. Vaxee bakabilkrsin.
hocam bunun gibisini bulamazsın rapid trigger var bundaçok hoş da gene yazılım var ya yazılım illa yükleyeceksem razer alırım şahsen
Post automatically merged:
ninjiutso çok beğeniyorum ama nasıl bir marka tam bilmiyorum
şuan bi yükleyip deniyicem arkaplanda çalışmayı uygulamadan kapatınca kapanıyor mu diye v4 kadar içime sinen model olmadı gibivalla baska mouse kalmadi ya razer al synapsei dert olarak cekecen artik yada gorev yoneticisinden kapa paso ben oyle yapiyodm
çok yeni teknoloji ve ban riski var ondan tırsıyorumhocam bunun gibisini bulamazsın rapid trigger var bunda
hocam ne tür oyunlar oynuyorsun o sadece bazı oyunlarda varşuan bi yükleyip deniyicem arkaplanda çalışmayı uygulamadan kapatınca kapanıyor mu diye v4 kadar içime sinen model olmadı gibi
Post automatically merged:
çok yeni teknoloji ve ban riski var ondan tırsıyorum
valla cs 2 da şuan öyle bir şey yok çoğu esporcu buna geçiyor hattavalorant cs2 ağırlıklı bir de warzone
sen karar ver v4 promu yoksa superlightmıhiç karar veremedim ama en azından çoğu modeli eledim ya