Yardım Maks 8k bütçe Mouse Önerisi

çok hoş da gene yazılım var ya yazılım illa yükleyeceksem razer alırım şahsen
Post automatically merged:

ninjiutso çok beğeniyorum ama nasıl bir marka tam bilmiyorum
Viper v4 pro da olabilir bu ara da

viper v4 pro daha türkiyeye gelmedi ki hocam
Hocam synapse istemiyorum dedin viper v4 pro web tabanlı synapse destekli bildiğim kadarıyla bence bekleyip onu almalısın

Hocam synapse istemiyorum dedin viper v4 pro web tabanlı synapse destekli bildiğim kadarıyla bence bekleyip onu almalısın
hocam viper v4 proya getireceklerse deathhader v4 proya da getirmeleri gerekmiyor mu

Zowie modellerine bakabilirsin

hocam viper v4 proya getireceklerse deathhader v4 proya da getirmeleri gerekmiyor mu
Zorunda değil aslında bende huntsman v3 pro tkl var 1000hz modeli yenilenen 8bin hz modeline web destek var bana yok iki klavyenin farkı sadece polling rate

Tasarımı napicaksin ki mouseta elinin altında zaten yaklaşık 10 yıldır aynı mouseu kullanıyorum
hocam bir de bunlar neden çok güncel sensörleri kullanmıyorlar 8k hz kullanmıyorum ama yine de merak ettim niye 8k hz bile yok bir de bir sürü farklı model var en yenisi hangisi

hocam bir de bunlar neden çok güncel sensörleri kullanmıyorlar 8k hz kullanmıyorum ama yine de merak ettim niye 8k hz bile yok bir de bir sürü farklı model var en yenisi hangisi
Modeller eline göre. Hz ise tak çalıştır olması için .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,437
Üyeler
191,096
Son üye
alt0652
Geri