Yardım Maks 8K kulaklık önerisi

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,251
dostlar ses ve malzeme kalitesi iyi olan mikrofonu sağlam ve en önemlisi rahat bir kulaklık arıyorum aklımda iki model var birisi ıem kulaklık birisi kulaküstü kablosuz logitech kronik sorunu yoksa logitech daha mantıklı geliyor 90 saat pil ömrü var

Logitech G G522 Lıghtspeed Wireless Gaming Pc Headset - Siyah

dostlar ses ve malzeme kalitesi iyi olan mikrofonu sağlam ve en önemlisi rahat bir kulaklık arıyorum aklımda iki model var birisi ıem kulaklık birisi kulaküstü kablosuz logitech kronik sorunu yoksa logitech daha mantıklı geliyor 90 saat pil ömrü var

Bu fiyattan alınmaz hocam geçen hafta itopya beyazını 6800 e satti

Logitech G522

anlamadığımdan soruyorum 2 kulaklık mı alıcaksınız yoksa 1 tane iyi mi

Ben IEM olarak moondrop rays aldım bayağıdır stok bekliyordum. Kulaklık mükemmel ama mikrofonu çok iyi değil

anlamadığımdan soruyorum 2 kulaklık mı alıcaksınız yoksa 1 tane iyi mi
1 tane hocam modeller arasında kararsız kaldım ıemlerin mikrofonu nasıl bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben IEM olarak moondrop rays aldım bayağıdır stok bekliyordum. Kulaklık mükemmel ama mikrofonu çok iyi değil
o zaman ıem bana gitmez gibi ekstra mikrofon almak istemiyorum ya

Bu fiyattan alınmaz hocam geçen hafta itopya beyazını 6800 e satti

Logitech G522
beyazı evet ucuz ama siyahı pahalı maalesef bu fiyattan almam zaten 7 ye düşmesini beklerim

1 tane hocam modeller arasında kararsız kaldım ıemlerin mikrofonu nasıl bilmiyorum

o zaman ıem bana gitmez gibi ekstra mikrofon almak istemiyorum ya

beyazı evet ucuz ama siyahı pahalı maalesef bu fiyattan almam zaten 7 ye düşmesini beklerim
Kesinlikle bekleyin 7000 iyi rakam olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,156
Üyeler
190,514
Son üye
MertSQue
Geri