Çözüldü✓ Maksimum 10.000-12.000'e alınabilecek en iyi klavye nedir?

wooting

Mouse olarak Philips'in gaming mouseleri çıkmış değerlendirebilirsin istersen.
Klavye olarakta AULA önerebilirim. Bu arada bu söylediklerimin ikiside itopyada satılıyor.

philips tercihim değil de bu önerdiğin klavyeler wraith w75 ten daha mı iyi?
akko monsgeek via m1 v5
wraith w75 ten daha mı iyi?
beğenmedim bu klavyeyi

philips tercihim değil de bu önerdiğin klavyeler wraith w75 ten daha mı iyi?

wraith w75 ten daha mı iyi?

beğenmedim bu klavyeyi
W75'i hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamam ama AUL F75 kullanıyorum şu anda 1 senedir falan fazlasıyla memnunum. F108 Pro almayı düşünüyorum tam klavyeye geçmek istiyorum artık F75'e nazaran daha iyi olduğunu düşünüyorum forumlarda falan güzel deniyordu çünkü

W75'i hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamam ama AUL F75 kullanıyorum şu anda 1 senedir falan fazlasıyla memnunum. F108 Pro almayı düşünüyorum tam klavyeye geçmek istiyorum artık F75'e nazaran daha iyi olduğunu düşünüyorum forumlarda falan güzel deniyordu çünkü
ya aula f75 çok oyun klavyesi klasmanına girmiyor bence. kasası ve özellikleri iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

f108 proda da normal sürümü almamalısın bence, onda klavyedeki yazılar baskılı, şeffaf değil ve ışık geçirmiyor

Aula F108 Pro Nimbus

zenblade65 wlmouse ying63/75 atk hex80 chillkey slice75 wooting 60he v2 ama wooting henüz trye gelmedi fiyat ne olur tam bilinmiyor gaminggen getirir birkaç aya büyük ihtimalle

zenblade65 wlmouse ying63/75 atk hex80 chillkey slice75 wooting 60he v2 ama wooting henüz trye gelmedi fiyat ne olur tam bilinmiyor gaminggen getirir birkaç aya büyük ihtimalle
wooting çoktan geldi ya gaming gende var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amazonda da varmış
fiyatlar 10-12 k pahalı tabii

Geri