supremekalel
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Mouse olarakta scyrox v8 düşünüyorum. Siz neler önerirsiniz klavye mouse olarak?
philips tercihim değil de bu önerdiğin klavyeler wraith w75 ten daha mı iyi?Mouse olarak Philips'in gaming mouseleri çıkmış değerlendirebilirsin istersen.
Klavye olarakta AULA önerebilirim. Bu arada bu söylediklerimin ikiside itopyada satılıyor.
![]()
![]()
wraith w75 ten daha mı iyi?akko monsgeek via m1 v5
beğenmedim bu klavyeyiwooting
tank gibi klavye 3 4 kg ağırlığında alüminyum kasalı 8000 mah bataryalı, ben olsam alırdımphilips tercihim değil de bu önerdiğin klavyeler wraith w75 ten daha mı iyi?
wraith w75 ten daha mı iyi?
beğenmedim bu klavyeyi
Bunu begendim ozellik olarak w75le ayni mi veya daha mi iyi bu konudada yorumun var mi?tank gibi klavye 3 4 kg ağırlığında alüminyum kasalı 8000 mah bataryalı, ben olsam alırdım
stilinden dolayı mı ?philips tercihim değil de bu önerdiğin klavyeler wraith w75 ten daha mı iyi?
beğenmedim bu klavyeyi
W75'i hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamam ama AUL F75 kullanıyorum şu anda 1 senedir falan fazlasıyla memnunum. F108 Pro almayı düşünüyorum tam klavyeye geçmek istiyorum artık F75'e nazaran daha iyi olduğunu düşünüyorum forumlarda falan güzel deniyordu çünküphilips tercihim değil de bu önerdiğin klavyeler wraith w75 ten daha mı iyi?
beğenmedim bu klavyeyi
ya aula f75 çok oyun klavyesi klasmanına girmiyor bence. kasası ve özellikleri iyiW75'i hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamam ama AUL F75 kullanıyorum şu anda 1 senedir falan fazlasıyla memnunum. F108 Pro almayı düşünüyorum tam klavyeye geçmek istiyorum artık F75'e nazaran daha iyi olduğunu düşünüyorum forumlarda falan güzel deniyordu çünkü
wooting çoktan geldi ya gaming gende varzenblade65 wlmouse ying63/75 atk hex80 chillkey slice75 wooting 60he v2 ama wooting henüz trye gelmedi fiyat ne olur tam bilinmiyor gaminggen getirir birkaç aya büyük ihtimalle
wooting geldi zaten v2 versiyonu gelmedi eskisini almawooting çoktan geldi ya gaming gende var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
amazonda da varmış
fiyatlar 10-12 k pahalı tabii