ajazzturkiye.com
hocam bu klavye %75 mi oluyor![]()
K870T Pro 3 Modlu Uyumlu Hot-Swap RGB, Mekanik Klavye - Siyah
Özellik Değer / Açıklama Model / Ürün Adı Ajazz Kimyasal yüksek emisyon Yok Keycap Malzemesi PBT plastik Hot-Swap Evet Arka Aydınlatma Türü Çok renkli (Multicolor) Switch Markası Huanuo Tam Boy Klavye Hayır Paketleme Var Bilek Desteği Yok Stil Standart, Ergonomik, Oyun, Laptop için, Tablet için...ajazzturkiye.com
ve sadece kablosuz mu kabloluda oluyor mu ajazz aj159pro kullanıyorum mouse olarak baya iyi bir marka![]()
K870T Pro 3 Modlu Uyumlu Hot-Swap RGB, Mekanik Klavye - Siyah
Özellik Değer / Açıklama Model / Ürün Adı Ajazz Kimyasal yüksek emisyon Yok Keycap Malzemesi PBT plastik Hot-Swap Evet Arka Aydınlatma Türü Çok renkli (Multicolor) Switch Markası Huanuo Tam Boy Klavye Hayır Paketleme Var Bilek Desteği Yok Stil Standart, Ergonomik, Oyun, Laptop için, Tablet için...ajazzturkiye.com
Hayır hocam, bu model TKL %80 boyutunda.hocam bu klavye %75 mi oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve sadece kablosuz mu kabloluda oluyor mu ajazz aj159pro kullanıyorum mouse olarak baya iyi bir marka
hocam %100 kullanıyorum şuan %60 düşünüyordum ama o da sanırsam çok sıkışık olur kullanışı zorlaştırır mı sizce? Bu attığınız klavyeden memnun kalır mıyım şimdi sipariş ediceğim hazır indirimdeykenHayır hocam, bu model TKL %80 boyutunda.
%75 olanlar daha sıkışık yapıda olur
bunda yön tuşları ve Home/End grubu ayrı duruyor, sadece sağdaki numpad kısmı kesik. İlla %60 istiyorsan durum değişir.
Bu bütçede daha iyisi yok. Sorun çekmezsin.hocam %100 kullanıyorum şuan %60 düşünüyordum ama o da sanırsam çok sıkışık olur kullanışı zorlaştırır mı sizce? Bu attığınız klavyeden memnun kalır mıyım şimdi sipariş ediceğim hazır indirimdeyken