Maksimum 1500 tl %60 klavye önerisi

SELTAED

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
241
Maksimum 1500 tl bütçem var red switch %60 kablosu çıkıp takılabilen klavye önerisi istiyorum. piyasasına hakim değilim kablosuz olarakta önerebilirsiniz kablosuz içinde alt limit 2500 tl diyebilirim

hocam bu klavye %75 mi oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve sadece kablosuz mu kabloluda oluyor mu ajazz aj159pro kullanıyorum mouse olarak baya iyi bir marka

hocam bu klavye %75 mi oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve sadece kablosuz mu kabloluda oluyor mu ajazz aj159pro kullanıyorum mouse olarak baya iyi bir marka
Hayır hocam, bu model TKL %80 boyutunda.
%75 olanlar daha sıkışık yapıda olur
bunda yön tuşları ve Home/End grubu ayrı duruyor, sadece sağdaki numpad kısmı kesik. İlla %60 istiyorsan durum değişir.

Hayır hocam, bu model TKL %80 boyutunda.
%75 olanlar daha sıkışık yapıda olur
bunda yön tuşları ve Home/End grubu ayrı duruyor, sadece sağdaki numpad kısmı kesik. İlla %60 istiyorsan durum değişir.
hocam %100 kullanıyorum şuan %60 düşünüyordum ama o da sanırsam çok sıkışık olur kullanışı zorlaştırır mı sizce? Bu attığınız klavyeden memnun kalır mıyım şimdi sipariş ediceğim hazır indirimdeyken

hocam %100 kullanıyorum şuan %60 düşünüyordum ama o da sanırsam çok sıkışık olur kullanışı zorlaştırır mı sizce? Bu attığınız klavyeden memnun kalır mıyım şimdi sipariş ediceğim hazır indirimdeyken
Bu bütçede daha iyisi yok. Sorun çekmezsin.

Bu bütçede daha iyisi yok. Sorun çekmezsin.
Tamamdır sipariş ettim. bu hotspot olayı sayesinde o tuş bozulduğunda kolayca tamir edebilirim sanırım. şuanki klavyede 2 tuş bozuk olduğundan çöp oldu

Geri