Bence james donkeye şans vermelisin yeni marka fakat gerçekten fiyat performans kralı
O gün alacaktım fakat bütçem yetmiyordu.İncehesap cuma gecesinde arkadaşın attığı Asus monitör 27 inch liği 1800 oluyordu istersen bekle beklemezsen alabilirsin
1600 TL Aoc varken şans vermeye değmez.Bence james donkeye şans vermelisin yeni marka fakat gerçekten fiyat performans kralı
Kısmet daha iyisini alırsın belkiO gün alacaktım fakat bütçem yetmiyordu.
Normalde 24G2U önerirdim fakat bu indirimee girmişken 24G2U'nun yüzüne bile bakmam.Teşekkürler.
Bunu düşüneceğim. Hoşuma gitti. Teşekkürler.
Ben şu şekilde anlatmak istedim herkes yeni yeni öğreniyor ve şans vermiyor markaya ve marka daha ucuza üreteceği malı daha fazla ücrete satışa koyuyor.Yeni marka mı?
Şaka'mısın?
JD SSD sini öneriyor'musun peki?Ben şu şekilde anlatmak istedim herkes yeni yeni öğreniyor ve şans vermiyor markaya ve marka daha ucuza üreteceği malı daha fazla ücrete satışa koyuyor.
Sanırım bu monitörü alacağım. Ama bir yandan da cuma günü indirimlerini mi beklesem diye düşünüyorum.Normalde 24G2U önerirdim fakat bu indirimee girmişken 24G2U'nun yüzüne bile bakmam.
Bekleme değmez, al geç.Sanırım bu monitörü alacağım. Ama bir yandan da cuma günü indirimlerini mi beklesem diye düşünüyorum.
Evet ben kullanıyordum gerçekten fiyat performans ürünü ssd mi yoksa m2 mi?JD SSD sini öneriyor'musun peki?
Cuma indirimlerine daha çok var bence bekleme al geç.Hepsiburada`da nadiren böyle indirimler olur.Bekleme değmez, al geç.
Evet ben kullanıyordum gerçekten fiyat performans ürünü SSD mi yoksa m2 mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cuma indirimlerine daha çok var bence bekleme al geç.Hepsiburada`da nadiren böyle indirimler olur.