kesinlikle dolap uygulamasından yada letgo dan kendi şehrinden ikinci el temiz bak çok güzel şeyler düşüyo bu araLottonun kırmızı logolu siyah bir kramponu var 700tl'ye
Birde lescon sarı logolu siyah kramponu var 600tl'ye
ben bunlari beğendim ama yakınım yok kullanmış olan sizce nasıldır veya bu bütçeye ne önerirsiniz 42 numara
Ara ara bakıyorum ama hic denk gelmedim sahibindene falanda bakıyorum ama bulamadım 3 aydır geçici sure diye aldığım cakma nike kullanıyorum ayakkabıcı çarşısından idmanlardan sonra falan ayağım hep yara oluyor ici falan zaten dökülüyorkesinlikle dolap uygulamasından yada letgo dan kendi şehrinden ikinci el temiz bak çok güzel şeyler düşüyo bu ara
Bulamadım bayadie bakiyorum az once yazdim zatenvallahi ben kramponlarımı hep ikinci el alırım
1 sene önce 250tl ye predator aldım boğazlı demonscale 41.5 numara çivili gittim denedim oldu aldım
1 sene oldu neredeyse her gün evin yanındaki halısahaya giderim banamısın demedi sapasağlam hala
bundan önce de bi mercurial almıştım 3 sene oldu hala duruyor küçük geldiği için kullanmıyorum
hocam öyle 1-2 günde bulmak zor zaten ben genelde dolaptan alıyorum 1 hafta en az bakıyorum araştırıyorum bu arada sakın karogyla almayın elden alınAra ara bakıyorum ama hic denk gelmedim sahibindene falanda bakıyorum ama bulamadım 3 aydır geçici sure diye aldığım cakma nike kullanıyorum ayakkabıcı çarşısından idmanlardan sonra falan ayağım hep yara oluyor ici falan zaten dökülüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bulamadım bayadie bakiyorum az once yazdim zaten
https://dolap.com/urun/adidas-siyah-hali-saha-ayakkabi-krampon-az-kullanilmis-mhamethalil1-241437272 buldum ben bi tane amaAra ara bakıyorum ama hic denk gelmedim sahibindene falanda bakıyorum ama bulamadım 3 aydır geçici sure diye aldığım cakma nike kullanıyorum ayakkabıcı çarşısından idmanlardan sonra falan ayağım hep yara oluyor ici falan zaten dökülüyor
3 aydir falan takip ediyorum kocaelide oturuyorum ama hic denkgelemedim sorun bende galibahocam öyle 1-2 günde bulmak zor zaten ben genelde dolaptan alıyorum 1 hafta en az bakıyorum araştırıyorum bu arada sakın karogyla almayın elden alın
Az once baktim buna ama istanbulda bakalim halletmeye callisicam gidebilirsem
bulursun inşallah farklı uygulamalara da bak kolay gelsin3 aydir falan takip ediyorum kocaelide oturuyorum ama hic denkgelemedim sorun bende galiba
Az once baktim buna ama istanbulda bakalim halletmeye callisicam gidebilirsem
bunları buldum kocaeli girip bi iletişime geçip bi bak istersen bunlara orjinalliklerine vsAra ara bakıyorum ama hic denk gelmedim sahibindene falanda bakıyorum ama bulamadım 3 aydır geçici sure diye aldığım cakma nike kullanıyorum ayakkabıcı çarşısından idmanlardan sonra falan ayağım hep yara oluyor ici falan zaten dökülüyor