Neler Yeni

Malwarebytes iyi mi??

fuqant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan
kaspersky cracklerinize karışmasının sebebi sizi korumaktır virüslü crack indirmediğinizi ne biliyorsunuz belki şuan sizin bilgisayarınızadan hack yapılıyor veya mining
konu iyice crack mevzusuna döndü arkadaşlar bakın cracki desteklemedim olduğunca orjinal oynamaya çalışıyorum zaten sadece antivirüs sordum ayrı bir şey demedim crackde savunmadım niye hemen bu kadar ters yaptınız anlamadım.

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
konu iyice crack mevzusuna döndü arkadaşlar bakın cracki desteklemedim olduğunca orjinal oynamaya çalışıyorum zaten sadece antivirüs sordum ayrı bir şey demedim crackde savunmadım niye hemen bu kadar ters yaptınız anlamadım.

hocam biz sizin güvenliğiniz için diyoruz

fuqant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan
biz sizin için diyoruz sonra 2 gün sonra konular açılıyor o oldu diye falan kaspersky free cloud indirin en güvenlisi o malwarebytes ın crağinin hangi serverlara bağlandığını biliyor musunuz ?
haklısınız size haksızsınız demiyorum ama yapacak bir şeyim yok dostlar 13 senelim pcde 800*600 15 fps oynamak için her oyuna da para veremem zaten maddi açıdan sıkıntılı bi durumdayım

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
hocam tamam crack oyunu geçin o malwarebytes ı kurmayın kaspersky free orjinal kurun eğer o cracklerde virüs varsa siler yoksa silmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

haklısınız size haksızsınız demiyorum ama yapacak bir şeyim yok dostlar 13 senelim pcde 800*600 15 fps oynamak için her oyuna da para veremem zaten maddi açıdan sıkıntılı bi durumdayım

anladım hocam özür dilerim

hocam başınız ağrımasın diye diyoruz merak ettim de görev yöneticisinin ekran görüntüsünü atar mısınız ?

fuqant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan
hocam tamam crack oyunu geçin o malwarebytes ı kurmayın kaspersky free orjinal kurun eğer o cracklerde virüs varsa siler yoksa silmez

anladım hocam özür dilerim

hocam başınız ağrımasın diye diyoruz merak ettim de görev yöneticisinin ekran görüntüsünü atar mısınız ?
atıyorum bi dk

arkplan uygulamaları bu şekilde

Ekler

• Ekran Görüntüsü (32).png
    Ekran Görüntüsü (32).png
    120.1 KB · Hit: 49
  • Ekran Görüntüsü (33).png
    Ekran Görüntüsü (33).png
    122.1 KB · Hit: 50
  • Ekran Görüntüsü (34).png
    Ekran Görüntüsü (34).png
    130.5 KB · Hit: 49

Farway

80+ Silver
comodoyu da övmüşler bazi yerler de peki ya comodo nasıldır isimi görür mü kaspersky gibi cracklerime de karışmaz umarım😃
Sen crackine karışmayacak program arıyorsan antivirüs kullanma dostum.

Bu arada crackli programların altına "Crack olduğu için antivirüs algılıyor programda-oyunda virüs yoktur" tarzı yazılara inanma,kimse virüse virüs demez,kimse aha bilgilerini çaldık adamın demez ya da anlık birşeyler olmayabilir ama bilgilerin veya bilgisayarın bir havuzda bekliyor olabilir.

Sen sırf birilerine yardım olsun diye yüzlerce lira para verdiğin bir oyunu haftalarını aylarını harcayıp ceza yeme riski alarak kırıp birileriyle paylaşırmısın?

fuqant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan
evet crack kurmuş hocam siz en iyi temiz format atın sonra kaspersky kurun crack oyunlarınızı indirin
yardımların için teşekkür ederim dostum yardımın için kapanmadan sonra halletmeye çalışacağım iyi akşamlar

fuqant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan
Sen crackine karışmayacak program arıyorsan antivirüs kullanma dostum.

Bu arada crackli programların altına "Crack olduğu için antivirüs algılıyor programda-oyunda virüs yoktur" tarzı yazılara inanma,kimse virüse virüs demez,kimse aha bilgilerini çaldık adamın demez ya da anlık birşeyler olmayabilir ama bilgilerin veya bilgisayarın bir havuzda bekliyor olabilir.

Sen sırf birilerine yardım olsun diye yüzlerce lira para verdiğin bir oyunu haftalarını aylarını harcayıp ceza yeme riski alarak kırıp birileriyle paylaşırmısın?
evet haklısın dostum, o yüzden ben de olabildiğince daha güvenilir sitelerden yüklemeye çalışıyorum ama en güveniliri de ne kadar güvenilir orası tartışılır

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
evet haklısın dostum, o yüzden ben de olabildiğince daha güvenilir sitelerden yüklemeye çalışıyorum ama en güveniliri de ne kadar güvenilir orası tartışılır

hocam önerim eğer crack oyun indiriyorsanız kaspersky orjinal kurun sisteminizi korur hemde indirdiğiniz sitede virüs olup olmadığını size söyler ve sizde o siteyi kullanmazsınız başka güvenli crack arasınız

Top Bottom