Neler Yeni

Malwarebytes iyi mi??

Farway

80+ Silver
Comodo da tamamen ücretsiz ama sisteme vuruyor kırbacı ona göre

fuqant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan
arkadaşlar şimdi kaspersky free cloud diyen çok oldu şimdi baktım biraz ve crack oyunları da direk engelliyormus sanirim crack oyun kuran biri olarak bunu kullanmam pek doğru olmaz sanırım

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
arkadaşlar şimdi kaspersky free cloud diyen çok oldu şimdi baktım biraz ve crack oyunları da direk engelliyormus sanirim crack oyun kuran biri olarak bunu kullanmam pek doğru olmaz sanırım

Korsan oyuna destek yoktur bilgisayınıza virüs bulaştırmak istiyorsanız bizi ilgilendirmez gidin kurun 2 gün sonra o çalındı bu çalındı demeyin

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Crack tavsiyem değildir.İnternette para kazanma siteleri var.
Teespring diye sitede tişört tasarlayarak para kazanabilirsin.Sadece tasarlıyorsun diğer işleri şirket yapıyor.
Anket doldurarak para kazanabilirsin.
Tasarım yaparak kazanabilirsin.
Sonra biriktirip orjinal alabilirsin.

fuqant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan
Comodo da tamamen ücretsiz ama sisteme vuruyor kırbacı ona göre
comodoyu da övmüşler bazi yerler de peki ya comodo nasıldır isimi görür mü kaspersky gibi cracklerime de karışmaz umarım😃

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
comodoyu da övmüşler bazi yerler de peki ya comodo nasıldır isimi görür mü kaspersky gibi cracklerime de karışmaz umarım😃

kaspersky cracklerinize karışmasının sebebi sizi korumaktır virüslü crack indirmediğinizi ne biliyorsunuz belki şuan sizin bilgisayarınızadan hack yapılıyor veya mining

fuqant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan
niye bu kadar linçlediniz bilmiyorum, cracki desteklemedim övmedim ya da savunmadım sadece maddi durumum ve bilgisayarımin durumundan dolayi crack kullandığımı söyledim yoksa bende memnun değilim ama yapicak bir şey yok

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
niye bu kadar linçlediniz bilmiyorum, cracki desteklemedim övmedim ya da savunmadım sadece maddi durumum ve bilgisayarımin durumundan dolayi crack kullandığımı söyledim yoksa bende memnun değilim ama yapicak bir şey yok

biz sizin için diyoruz sonra 2 gün sonra konular açılıyor o oldu diye falan kaspersky free cloud indirin en güvenlisi o malwarebytes ın crağinin hangi serverlara bağlandığını biliyor musunuz ?

Top Bottom