Manga Çevirmeni Arıyorum – Ortak Proje İçin

Reaksiyon skoru
2
Merhaba! Ben Yiğit, lise 3. sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 2 haftadır manga editörlüğü yapıyorum. Çok uzun zamandır yapmıyorum ama bence gayet güzel gidiyor ve her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Artık kendi projelerimi daha düzenli şekilde yürütmek istiyorum, bu yüzden benimle birlikte çalışacak bir çevirmen arıyorum.
Aradığım kişi:
• Benim yaşlarımda olabilir (lise–üniversite arası)
• Manga okumayı seviyorsa yeterli
• Dram türü serilere ilgisi varsa süper olur ama farklı türlere de açığım
Proje planım şöyle: Bir seri senin seçtiğin, bir seri benim seçtiğim olacak. Böylece ikimizin de sevdiği işler üzerinde çalışabiliriz. Amacım hem keyif almak hem de ortaya kaliteli işler çıkarmak.
İlgilenen varsa mesaj atsın, tanışalım ve birlikte neler yapabileceğimizi konuşalım!

Ingilizceden manga çeviren tayfa gelicek şimdi

Merhaba! Ben Yiğit, lise 3. sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 2 haftadır manga editörlüğü yapıyorum. Çok uzun zamandır yapmıyorum ama bence gayet güzel gidiyor ve her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Artık kendi projelerimi daha düzenli şekilde yürütmek istiyorum, bu yüzden benimle birlikte çalışacak bir çevirmen arıyorum.
Aradığım kişi:
• Benim yaşlarımda olabilir (lise–üniversite arası)
• Manga okumayı seviyorsa yeterli
• Dram türü serilere ilgisi varsa süper olur ama farklı türlere de açığım
Proje planım şöyle: Bir seri senin seçtiğin, bir seri benim seçtiğim olacak. Böylece ikimizin de sevdiği işler üzerinde çalışabiliriz. Amacım hem keyif almak hem de ortaya kaliteli işler çıkarmak.
İlgilenen varsa mesaj atsın, tanışalım ve birlikte neler yapabileceğimizi konuşalım!
ortak degilde dilersen anime cevirisi icin ekibimizde bosluklar var yapilan cevirinin kaliteliligine gore ucret veriyoruz dm uzerinden yazarsan daha detayli anlatabilirim

aradigin rol ne? translator proof reader redrawer... ?
translator kısaca zaten ben bir ekip filan değilim o kadar çok farklı kişiye iktiyacım yok elimden gelenin en iyisini yapmayı amaçlıyorum sadece ve iyi yaptığını düşünüyorum kusura bakma hastaneye grldim özenli yazamıyorum

favoriler mi yoksa guncel okuduklarim mi :d favorilerim vagabond berserk overlord diye gidiyor normalde okuduklarim adi cok uzun olan shounen seriler
Hımmm bende işte drama seviyorum piskoloji ama okuduklarım punpun seninle içtiğim siğara ikigami gibi gibi seriler 34 seri okudum 100 tanede farklı anime izlemişimdir en az

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,106
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri