Öneri Mantıklı bir takas olmuş mu?

3-3.5k zararın var sayılır esnafa göre iyi anlaşma hayırlı olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
3-3.5k zararın var sayılır esnafa göre iyi anlaşma hayırlı olsun.
Verdiğim kartları 2. el ve coil whine olarak sayarsak bence zarara girmil sayılmam. Sayılsam bile valla dayı 3-4k fazla olsun Nvdia olsun. Ben bu düşünceyi sonuna kadar savunuyorum. 7800 XT ile çok uğraştım, çok sorunu oldu. O yüzden gözüm kapalı okeyledim o kadarcık zarada olsun :d Esnafa göre iyi bir anlaşma oldu evet. Teşekkür ederim.

Verdiklerim: Asus Dual 7800 XT / Zotac AMP Extreme GTX 1070 / +10.000₺
Aldığım: Asus Dual RTX 5070

Verdiğim gpular 2. eldi. İki kartta da cw vardı. Aldığım kart ise sıfır kapalı kutu. Sizce mantıklı bir takas olmuş mu? (Esnaf ile takas yaptım)
kötü olmuş baya

Çok para vermişssin üstüne gibi grldi
Yeni kartın bana toplam maliyeti (esnafın hesaplaması ile) 25.500₺ oldu. İşin iyi tarafı Inno3D, Palit, Pny vb. bir marka değil Asus marka aldım. Bence 5070 için iyi bir fiyat.

Yeni kartın bana toplam maliyeti (esnafın hesaplaması ile) 25.500₺ oldu. İşin iyi tarafı Inno3D, Palit, Pny vb. bir marka değil Asus marka aldım. Bence 5070 için iyi bir fiyat.
gayet iyi fiyat hocam merak etmeyin hayirli olsun bu arada

gayet iyi fiyat hocam merak etmeyin hayirli olsun bu arada
Evet hocam bence de gayet iyi bir fiyat. Normalde oturduğum mahalledeki her dükkanla konuşup en mantıklı olanla takaslayacaktım ama ilk girdiğim dükkandan böyle bir teklif gelince reddedemedim :d Ayrıca teşekkür ederim hocam, daha iyileri sizin olsun (:

Verdiklerim: Asus Dual 7800 XT / Zotac AMP Extreme GTX 1070 / +10.000₺
Aldığım: Asus Dual RTX 5070

Verdiğim gpular 2. eldi. İki kartta da cw vardı. Aldığım kart ise sıfır kapalı kutu. Sizce mantıklı bir takas olmuş mu? (Esnaf ile takas yaptım)
iyi takas cw li kart satmışsın

15-16k civarına bireysel kullanıcılara zorlarsın ama uğraşırdın 7800xt yi satmak için. 1070 e yani esnafa göre gerçekten iyi fiyat vermiş. Bence olmuş.
Hocam xfx Mercury siyah 9070 XT ye adam 31965 fiyat koymuş 0 kapalı kutu dedim benim ekran kartı üzerine ne kadar istersin dedim dedi kartına 15 k üzerine 16 isterim dedi alayım mı sizce? 9070 xt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,796
Üyeler
183,468
Son üye
Enginar06
Geri