ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 352
ilk kez manyetik klavye kullanıyorum forza horizon 5 ve rekabetçi oyunlar için ayarlar önerir misiniz
Bu hangi klavye ? Bir de o ayaları kendin deneyerek bakacan sen. Mesela bende apex legends profili var ve oynadığım tuşların hepsi farklı ayarda. Ama genel herhangi bir oyunda 1.20mm actuation, rapid full rapid trigger açık 0.30mm 0.30mm kullanıyorum.Alıntıyı görüntüle
ilk kez manyetik klavye kullanıyorum forza horizon 5 ve rekabetçi oyunlar için ayarlar önerir misiniz
atk rs7Bu hangi klavye ? Bir de o ayaları kendin deneyerek bakacan sen. Mesela bende apex legends profili var ve oynadığım tuşların hepsi farklı ayarda. Ama genel herhangi bir oyunda 1.20mm actuation, rapid full rapid trigger açık 0.30mm 0.30mm kullanıyorum.
Wasd rapid açık 0.75. Kalan her şey rapid kapalı 1.20. Alışmam 1 haftamı aldı.atk rs7
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rekabetçilerde ne kullanıyorsunuz
ben forza hariç alıştım sayılır elim a tuşunun üstünde kalıyor yanlışlıkla basıyorum 1 gündeWasd rapid açık 0.75. Kalan her şey rapid kapalı 1.20. Alışmam 1 haftamı aldı.
Yükselt actuation o zaman.ben forza hariç alıştım sayılır elim a tuşunun üstünde kalıyor yanlışlıkla basıyorum 1 günde
Benim icin bir alisma sureci yoktu. Benim asil korkum ingilizce q klavye kullanabilirmiyim idi. Evet ona alistim. Geri kalan normal klavye benim icin suanmanyetik klavyeye kaç günde alışmıştınız peki