- Konu Sahibi Konu Sahibi
180hz var knk144 hz monitör yoksa ilk onu al farkı görürsün manyetik klavye bende kullandım ortalamadan yüksek seviye liglerde ama pek fark etmiyor
180hz var knk144 hz monitör yoksa ilk onu al farkı görürsün manyetik klavye bende kullandım ortalamadan yüksek seviye liglerde ama pek fark etmiyor
Atk Rs6 kesinlikle öneririm, kasa kalitesi olsun performansı olsun beni o kadar tatmin etti ki main klavyem oldu direk. 30 dan fazla klavye ve mouse deneyimlemiş birisi olarak main ekipman şuanda Atk Rs6 düz versiyonu. Not: Düz versiyon ultra modeline göre daha performanslı.180hz var knk
Kanka baska önerilerin var mıAtk Rs6 kesinlikle öneririm, kasa kalitesi olsun performansı olsun beni o kadar tatmin etti ki main klavyem oldu direk. 30 dan fazla klavye ve mouse deneyimlemiş birisi olarak main ekipman şuanda Atk Rs6 düz versiyonu. Not: Düz versiyon ultra modeline göre daha performanslı.
Çıkabiliceğin maksimum bütçe nedir?Kanka baska önerilerin var mı
ace68 air olan öneririm ama 3200tl bütçe yetmezsen ace68 2400tl olan, fp istiyorsan ajazz ak680 gayet iyi.Knk aslında 3k ama kendimi zorluyorum daha uygun fiyatta güzel var mı
çok bütçeyi zorlamak istemiyorsan %75 bütçede W75 alabilirsin, %6O bütçede w60 tercihin olabilir. Ama w60 kullanırken zorlandığım en büyük nokta yön tuşlarının olmamasıydı onun dışında güzel fp ürünü diyebilirim. Bu arada söylemeyi unutmuşum Wraith üzerinden bir şey satın alırken ödeme kısmında indirim kodu bölümü var oraya Conlife yaz hem kargo bedava oluyor hemde miktara göre indirim oluyor.Knk aslında 3k ama kendimi zorluyorum daha uygun fiyatta güzel var mı
Önerebileceğin en kötü iki ürünü önermişsin helalçok bütçeyi zorlamak istemiyorsan %75 bütçede W75 alabilirsin, %6O bütçede w60 tercihin olabilir. Ama w60 kullanırken zorlandığım en büyük nokta yön tuşlarının olmamasıydı onun dışında güzel fp ürünü diyebilirim. Bu arada söylemeyi unutmuşum Wraith üzerinden bir şey satın alırken ödeme kısmında indirim kodu bölümü var oraya Conlife yaz hem kargo bedava oluyor hemde miktara göre indirim oluyor.
Kullanıyorum gayet tertemiz ürünlerÖnerebileceğin en kötü iki ürünü önermişsin helal
O iki ürüne güzel demeniz için ya hayatınızda kullandığınız tek manyetik klavye olmalı ya da wraithle falan anlaşmalı olmanız lazım. Led kalitesi bile yerlerde iki ürün.Kullanıyorum gayet tertemiz ürünler
30'dan fazla klavye, mouse sahibim. Fiyat performans olarak tercih edebiliceğim ürünler.O iki ürüne güzel demeniz için ya hayatınızda kullandığınız tek manyetik klavye olmalı ya da wraithle falan anlaşmalı olmanız lazım. Led kalitesi bile yerlerde iki ürün.