MANYETIK KLAVYE ICIN BILGILI KISILERDEN YARDIM LAZIM.

Son 100 mesajın görebildiğim kadarıyla wraith dahasına bakmama gerek yok. İki ürün de fiyatını haketmeyen fason ürünler. Senin beğenmiş olman ürünü iyi yapmıyor 30klavye kullandım diyosan keza ona göre yorum yapmalısın. Forumda kimse klavye ne bilmezken klavye önerisinde bulunuyorduk yani emin ol onlarca ürün denemişimdir sadece klavye tarafında. Switch soketlerinden tut da led kalitesine kadar bok kokan iki ürünü övmemelisin. W60 fiyatında hatta daha ucuza fun60/mad60/mchose60 var mesela. Yazılım olarak hepsi çok daha iyi, pcb kaliteleri de w60a göre yakın /bi tık daha iyi olanlar var. Keza w75 fun60tmr fiyatlarına yakın :D Utanmadan plastik takoz noname ürünü 4.5-5kya satıyorlar. Beni hiç bir şekilde klavyeden anladığına ikna edemezsin, dediğim gibi forum mesajların da sadece wraith ile alakalı.

valorant lol cs oynuyorum gecmek mantikliysa bana oneri yapar misiniz butceme gore

yazarken doğru ayarı yaptın mı yazarkende güzel manyetik ölü bölge vs hepsini ayarladıgında ama fortnite veya böyle nasıl diyeyim tuşa 1 sn daha hızlı basmasan yapabilecegin eylemi yapamıyorsan olur anlatamadım ama anlamışsındır herhalde gerek yok fortnite dışında bence*

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,287
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri