Öneri %75 Manyetik Klavye Önerisi ?

e3nzo

80+
Reaksiyon skoru
16
%75 manyetik klavye önerir misiniz? Sadece cs oynuyorum.

Bütçe 4-4.5k

Bütçe 4-4.5k

300 lira indirime ek olarak sepette 130 lira indirimi var. Bende kullanıyorum öneririm kesinlikle.

300 lira indirime ek olarak sepette 130 lira indirimi var. Bende kullanıyorum öneririm kesinlikle.
Bu klavyeden zamanında çok şikayet geliyordu ancak V2 modeliyle çözdüler mi o sorunları bilmiyorum o sebeple soğudum biraz yoksa benim de ilk baktığım klavye bu oldu.

Bu klavyeden zamanında çok şikayet geliyordu ancak V2 modeliyle çözdüler mi o sorunları bilmiyorum o sebeple soğudum biraz yoksa benim de ilk baktığım klavye bu oldu.
Hocam V2 modeli ile birlikte çift basma sorunları, kronik problemleri çözüldü bende phantom white modeli var hızlı kirlenmekten başka hiç bir sorunu yok.

Bununla ilgili hiç inceleme bulamadım hocam ya
Arkadaş paylaşmış ama bu forumdaki linkide ben paylaşayım.

Arkadaş paylaşmış ama bu forumdaki linkide ben paylaşayım.

Hocam bunu gördüm hep grisi övülmüş, stokta olmayınca ben de w75 aldım şimdilik ama 1 tane daha almayı düşünüyorum muhtemelen qbz'yi de alacağım gelecek ay, teşekkür ederim.

Hocam bunu gördüm hep grisi övülmüş, stokta olmayınca ben de w75 aldım şimdilik ama 1 tane daha almayı düşünüyorum muhtemelen qbz'yi de alacağım gelecek ay, teşekkür ederim.
Hayırlı olsun. w75 parasının klavyesi değildir. Ama iyi klavyedir. Qbz nin grisi'de siyahı da aynı, sadece tasarım olarak alüminyum klavyelerde gümüş renk daha çok tercih sebebi olduğundan 2.kez stok bitirdi gri rengi. Qbz satın alırsanız niye bu w75 e bu kadar para verdim hissi oluşturacaktır siz de.

Bütçe 4-4.5k
hocam eğer o kadar para vermek istemiyosanızda akko tac 75he öneririm gecen elime geldi ben bi sıkıntı göremedim tasarımı falan şık klavyeydi diğerlerinden çok bir eksiği yok 2600tl idi

hocam eğer o kadar para vermek istemiyosanızda akko tac 75he öneririm gecen elime geldi ben bi sıkıntı göremedim tasarımı falan şık klavyeydi diğerlerinden çok bir eksiği yok 2600tl idi
Akko Tac75 ile w75 arasında inanın 1700 liralık fark yok. İsabetli karar olmuş sizinkisi.

PCB olarak aşırı iyi ama kasa ve yalıtım leş.

Geri