FındıkSever52
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
%68 alacaksan madlios mad68r %75 alacaksan wraith w75hocam peki 68 veya 75 var mı öneri
%68 alacaksan madlios mad68r %75 alacaksan wraith w75hocam peki 68 veya 75 var mı öneri
75 için wraithe baktım da basic halinde snaptap gibi özellikler bbl editiona göre daha az bende bbl almak istemiyorum ama bakalım bu asusla biraz daha devam edicem sanırım tam olarak bana uygun bi klavye çıktığında değiştirmeyi planlıyorum%68 alacaksan madlios mad68r %75 alacaksan wraith w75
yani senin içinde sorun olmayacaksa devam et tabi bu klavyeyle ama dediğim gibi çok fps rekabetçi oyunu oynuyorsan seni daha ileri taşır daha iyi yapar daha iyi performans alırsın manyetik klavyeler ile.75 için wraithe baktım da basic halinde snaptap gibi özellikler bbl editiona göre daha az bende bbl almak istemiyorum ama bakalım bu asusla biraz daha devam edicem sanırım tam olarak bana uygun bi klavye çıktığında değiştirmeyi planlıyorum
evet baya öne taşır fakat ben öyle sırf valorant oynamıyorum ayrıca oynadığım rankda dia yücelik arası çok çok yüksekde deil bu manyetik switch etkisi yüksek ranklarda belli olur. Benim şuan amacım hem oyun hemde rahatlık minimum 75 klavyelerle rahat rahat işlerimi yapabilirim. Eğer güzel tam istediğim gibi bi klavye bulabilirsem yada ileriki senelerde çıkarsa ilk hedefim bunu satıp manyetik switche geçmek olur zatenyani senin içinde sorun olmayacaksa devam et tabi bu klavyeyle ama dediğim gibi çok fps rekabetçi oyunu oynuyorsan seni daha ileri taşır daha iyi yapar daha iyi performans alırsın manyetik klavyeler ile.
wraith w75de snaptap var "socd" diye geçiyorevet baya öne taşır fakat ben öyle sırf valorant oynamıyorum ayrıca oynadığım rankda dia yücelik arası çok çok yüksekde deil bu manyetik switch etkisi yüksek ranklarda belli olur. Benim şuan amacım hem oyun hemde rahatlık minimum 75 klavyelerle rahat rahat işlerimi yapabilirim. Eğer güzel tam istediğim gibi bi klavye bulabilirsem yada ileriki senelerde çıkarsa ilk hedefim bunu satıp manyetik switche geçmek olur zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tam istediğimden kasıt güzel bi markanın kablosuz bütün manyetik swtich özelliklerini taşıyan (wrait w75 de şuan snaptap yok mesela) en az 75 veya tkl olması gibi özellikler
bbl versiyonunda direkt snaptap yazmışlar orda socd yazınca anlamadım ama eksik bi özellik varmı basic verisonunda bble göre?wraith w75de snaptap var "socd" diye geçiyor
hayır yokbbl versiyonunda direkt snaptap yazmışlar orda socd yazınca anlamadım ama eksik bi özellik varmı basic verisonunda bble göre?