Internet Explorer kalmış olabilir mi bilgisayarında bi bakmanyetik klavye ne la ilk defa duydum
var mı önerin dostumInternet Explorer kalmış olabilir mi bilgisayarında bi bak
bu klavye benim aşkım ya![]()
AKKO MONSGEEK MG75W Midnight Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Type: Linear Actuation Force: 50gf ± 5gf Total Travel: 3.3mm Pre-Travel: 2.0 ± 0.6mm Tactile Position: N/A Tactile Force: N/A ( Terimler İngilizce Olarak Listelenmiştir ) Kullanıcıların lehimleme…www.laptop.com.tr
S modeli ile karıştırdımbu klavye benim aşkım ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
manyetik değil ama dostum
![]()
AKKO MONSGEEK MG75W Midnight Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Type: Linear Actuation Force: 50gf ± 5gf Total Travel: 3.3mm Pre-Travel: 2.0 ± 0.6mm Tactile Position: N/A Tactile Force: N/A ( Terimler İngilizce Olarak Listelenmiştir ) Kullanıcıların lehimleme…www.laptop.com.tr
kankamlar nolur manyetik önerin kafayı yicembu klavye benim aşkım ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
manyetik değil ama dostum
knk karıştırmışım özür dilerim şuna bak 75 bulmak zor birazkankamlar nolur manyetik önerin kafayı yicem
arkadaşlar selam manyetik ve %75 klavye arıyorum bütçem en fazla 4k ikinci ele bakabilirim gerekirse
Akko'dan atacaktım ama kalmamış stoklar erimiş vallavar mı önerin dostum
hangi modeli kanka ikinci elde bulurum belkiAkko'dan atacaktım ama kalmamış stoklar erimiş valla
başka varsa aklına gelen olur kankam![]()
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Siyah
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçinshop.connectgame.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
knk karıştırmışım özür dilerim şuna bak 75 bulmak zor biraz