- Konu Sahibi Konu Sahibi
genel olarak güvenilir mi? peki zotactan iyi dedi çoğu kişiPNY tokatlar hocam
genel olarak güvenilir mi? peki zotactan iyi dedi çoğu kişiPNY tokatlar hocam
güvenilir marka zotacdan çok daha iyibir kart attığınız pnygenel olarak güvenilir mi? peki zotactan iyi dedi çoğu kişi
arada çünkü 10k lık bir fiyat farkı var pny 4080 ve asus rtx 4080 arasında ondan güvenemedimpny tabii ki
Güvenlirlik önemli kanka başını ağrıtmaz.arada çünkü 10k lık bir fiyat farkı var pny 4080 ve asus rtx 4080 arasında ondan güvenemedim
teşekkürlerGüvenlirlik önemli kanka başını ağrıtmaz.
İşlemcilerden i5 i7 diye bahsedip bilgisayardan anladığını sanarak "dayı vari" tavsiyeler verenler var hocam. Sitem ettiğiniz şey işlemcileri i5 i7 diye kıyaslamak kadar komik değil merak etmeyin.ROG/AORUS MASTER/SUPRİM X gibi serileri Zotac/Palit/INNO3D gibi markaları bir tutuyorlar ya
rica edeirm.teşekkürler
hocam corsair 3000d veya 400d bakabilirsiniz ben 3000d airflow white aldim ici cok genis3-5 k kasa için
hocam arkadaşın attığı kasayı beğeneidm msı modelini hatırlamıyorum 360mm falan her şey baya uyuyorduhocam corsair 3000d veya 400d bakabilirsiniz ben 3000d airflow white aldim ici cok genis
Mesaj otomatik birleştirildi:
40 cm den biraz az ekran karti sigiyor
Palit game rock modeli rog ve gaming x ile halay çekiyor fp olarak takla attırıyor ayriyeten Palit böyle yaptı şöyle yaptı diyen biri yoktur ayriyeten saydığın markalar kadar köklü bir marka neredeyse. Araştırmanı öneririm. onlardan iyi demiyorum ama aşşa kalır tarafı yok hatta yukarı tarafı daha ucuz ve performans olarak çok çok iyi bir model.Ben kötü demedim. Ama sen o markaları MSI/ASUS/GİGABYTE ile bir tutamazsın
hocam varmı 4080 i o dediğiniz markanın söylediğinize göre güvenilirPalit game rock modeli rog ve gaming x ile halay çekiyor fp olarak takla attırıyor ayriyeten Palit böyle yaptı şöyle yaptı diyen biri yoktur ayriyeten saydığın markalar kadar köklü bir marka neredeyse. Araştırmanı öneririm. onlardan iyi demiyorum ama aşşa kalır tarafı yok hatta yukarı tarafı daha ucuz ve performans olarak çok çok iyi bir model.
"i5 13600k yla darboğaz yaparmı hocam sizce rtx 4080 bilginiz varmı yoksa i7 13700k dahamı iyi bir fikir" bende "İ5 Yapmaz büyük ihtimalle. Ama alabiliyorsan İ7 mükemmel olur. Tabi oyun için İ5 fazlası ile yeter." yazmışım. 13600K veya 13700K yazmadan anlayamıyormusun bu kadar mı gerizekalısında bana burda laf yapıyorsun ?İşlemcilerden i5 i7 diye bahsedip bilgisayardan anladığını sanarak "dayı vari" tavsiyeler verenler var hocam. Sitem ettiğiniz şey işlemcileri i5 i7 diye kıyaslamak kadar komik değil merak etmeyin.