Yeni nesil konsollar bize tam gücünü gösteremez dediği videoydu galiba.PS5 ilk çıktığında alınmaz vs. diyordu. O zamanlar PS5 8.000 TL'ydi. Sonrasında enflasyon, kur, alım gücü vs. derken PS5 fiyatları uçtu gitti. Alım gücü malumunuz. O zamanlar almayı düşünüyordum ve o videosuna denk gelince vazgeçmiştim. Sonrasında o videosuna denk geldiğim için pişman oldum. O günden beri dediklerini ciddiye almıyorum, takibi de bıraktım.
Yapabileceğin en büyük hatalardan birini yapmışsın sony daha uzun süreler destekleyecek ps5 i tonla yenide oyun çıkacaktır bu seneler içerisindePS5 ilk çıktığında alınmaz vs. diyordu. O zamanlar PS5 8.000 TL'ydi. Sonrasında enflasyon, kur, alım gücü vs. derken PS5 fiyatları uçtu gitti. Alım gücü malumunuz. O zamanlar almayı düşünüyordum ve o videosuna denk gelince vazgeçmiştim. Sonrasında o videosuna denk geldiğim için pişman oldum. O günden beri dediklerini ciddiye almıyorum, takibi de bıraktım.
Yapabileceğin en büyük hatalardan birini yapmışsın sony daha uzun süreler destekleyecek ps5 i tonla yenide oyun çıkacaktır bu seneler içerisinde
zararın neresinden dönülürse kârdır boşverYok hocam sonrasında 2023 Mart'ta 4 tane PS5 aldım, 3 tanesini sattım. Kendi aldığım PS5 bedavaya geldi ama o videoya denk gelmeseydim ilk çıktığında alıp kullanmaya başlamış olacaktım. Bana 2 sene kaybettirdi.
Bu argümanı kim bulmuş acaba? Uyumluluk sorunu da yok üstelik. Her kazığa uyumlu.Serbest piyasa isterse 1200 dolara satar (!).
Aynı şeyi yanlış hatırlamıyorsam yeşil forum da da görmüştüm. Turbox alınabilir iyidir diyorduOrkunun videosundan sonra zaten fikirlerim çok değişmişti bu adama. Turbox sistemi övdü diye.
Bu durum tamamen tr distribütörleriyle alakalı değil amerikadada 750 dolar civarına bulunuyor 4070 süper 599 dolar msrp ile
Mesut abinin takipçisiyim kendisini severim fakat bu videodaki konuda kendisine hiç katılmıyorum, izlemek istemeyenlere özet geçeyim adam videoda firmaları savunuyor 599 dolar'lık ekran kartı TR de 1000 dolar olması normal diyor ve nedenlerini anlatıyor, aracı firmalar banka komisyonları vs bir çok örnek vermiş.
Söylediği şeyler doğru olsa bile ben satıcı firmaların kesinlikle kurnazlık yaptığını düşünüyorum, madem bu kadar aracı firma var bizde onların parasını ödüyoruz ozaman gidip direkt yurtdısından alalım kardeşim nedir bu saçmalık. Tavsiye edilen fiyatın 2 katını ödemek zorundamıyım ben. Cesaret isteyen video çekmiş fakat sponsor kaybetmemek için tüketiciyi savunmuyor satıcıları koruyor 5 dk izleyin uslupdan anlarsınız.