Neler Yeni

Marketçilik fakültesi var mı (!)

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
malesef öyle. kendimde çok büyük heveslerle girdiğim bölümde hayal kırıklığıyla karşılaştım. öğretmenlerden dolayı eğitime dair hiçbir şey olmayan bi bölüm okuyorum ve doğal olarak mezun olsak da bitse artık düşünceleri başlıyor. eğitimin tamamen baştan aşağı değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. özellikle ben maaşımı alıyorum ne öğrettiğim önemli değil kafasındaki yaşlı öğretmenlerden kurtulmak gerek. adama derste bi soru soruyoruz bidaha sana onu mu anlatayım diyor, üni okuyoruz müfredat gibi bir şey yokki anlamadığımızı tonguçtan izleyelim.
Yaşla da ilgisi yok artık.
İyi öğretmen var kötü öğretmen var.
Düzenlense bile gene bir patlak verir gibime geliyor.
Çünkü işini seven öğretmenler gerçekten yaşına bakmadan gene çok iyi anlatıyorlar ama yok kimisi nefret etmek için seçmiş gibi.
Bence denetimler sıklaştırılmalı ve öğrencilere anket tarzı şeyler yapılabilir öğretmeni hakkında ama bu sefer öğretmenin takması sorunu çıkar

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
11 ay bimde çalıştım üni 1. sınıftayken mezun olmamanı kalıcı çalışmazsın olarka düşünüp söylemiştir bence yoksa üni mezunu şartı diye bir şey yok bana da ne kadar calısacaksın şu bu soruları sormuşlardı o tarz marketlerdeki insan kitlesine dayanmak zor her gelen max 1-2 ay çalışıp çıkıyor bence bağlantısı budur yoksa 1. sınıfken çalıştım 2021 aguda istifaladım okul parasını ödedim falan öyle yani altındaki sebep mezuniyetin değil
2022 aguda cıktım pardon yanlış yıl oldu

1905

80+ Silver
Yaşla da ilgisi yok artık.
İyi öğretmen var kötü öğretmen var.
Düzenlense bile gene bir patlak verir gibime geliyor.
Çünkü işini seven öğretmenler gerçekten yaşına bakmadan gene çok iyi anlatıyorlar ama yok kimisi nefret etmek için seçmiş gibi.
Bence denetimler sıklaştırılmalı ve öğrencilere anket tarzı şeyler yapılabilir öğretmeni hakkında ama bu sefer öğretmenin takması sorunu çıkar
tabii ki tecrübe deposu öğretmenlerde var ama genellikle yaşlı kesim daha çok sorun çıkartıyor bence. hiç unutmuyorum 5. sınıfta ingilizce öğretmenim vardı tüm sınıfı döverdi ilk toplantıda da çocukları sevmediğini söylemiş :D kimlere emanetiz

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
tabii ki tecrübe deposu öğretmenlerde var ama genellikle yaşlı kesim daha çok sorun çıkartıyor bence. hiç unutmuyorum 5. sınıfta ingilizce öğretmenim vardı tüm sınıfı döverdi ilk toplantıda da çocukları sevmediğini söylemiş :D kimlere emanetiz
Dolu işte.
Bizde tam tersiydi ama dediğiniz de doğru

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,484
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom