Neler Yeni

Marketfiyati.org.tr marketlerde olmayan bazı ürünler gösteriliyor..!

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Tekin Ayber
Özellikle kahvaltılık ürünleri için bakıyorum, peynir olsun, diğer süt ürünleri olsun, sitede yer alan çoğu uygun ürün marketlerde bulunmuyor, hatta kasiyerler veya mağaza görevlilerinin bahsettiğim ürünlerden haberi bile yok... Bu ne biçim bir hizmet, doğru düzgün bir iş yapsalar dişimi kırcam :p

Ayrıca telefonla şikayet etmek için herhangi bir iletişim numarası da yok, gerçi bu devirde kimi kime şikayet ediyorsun ki...! Hepsi milleti kandırmak veya mış gibi göstermek için yapılan hizmet(!) ler... Özellikle bazı markaların ürünleri sitede var gözüküyor ve güncel ilan gözüküyor ama mağaza görevlilerinin haberi yok ürünlerden. Geçen de deterjan sormuştum, yine aynı şekilde ne fiyat aynı fiyat,

ne de ürünün aynısı var, farklı ürünler var veya fiyat internette yazıldığı gibi değil.

Gttikçe kötüye gidiyor bu iktidarın hizmetleri, önceden teftiş yapılıyordu, kimse kafasına göre hareket edemiyordu, sanırım o zamanlar cicim oy kazanma ayları imiş :D
Aklını başına alsın bu iktidar, aksi halde yıkılsın gitsin..! Ehil olmayanları bakan yaparlarsa veya iş başlarına getirirlerse olacağı bu.

2025-03-29_14-57.png

Sizin de bu tür şikayetleriniz var mı, varsa eğer yazınız, belki okuyan olur dicem de hiç zannetmiyorum, halkı umursayan yok çünkü...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sayın Ticaret Bakanına duyrulur:

1743249870927.png

Öyle ben yaptım, oldu, bitti demekle iş olmuyor, teftiş de etmeli, şikayet hatları kurulmalı, doğrudan ve hızlı şikayet hatları olmalı ki cevap ve çözüm çabuk olabilsin. Sonucu da tam manasıyla bilelim, ceza mı kesildi, yoksa başka bir işlem mi yapıldı bilelim... Öyle işlem yapıldı diye kimse kimseyi aldatmasın! İşlem yapılsaydı eğer gereği gibi marketler böyle kurnazlıklara, çakallıklara başvurmayı bırakırdı
:mad:

Şimdi bir örnek daha hatırladım, mesela şu ürün bahsedilen marketlerde yok, ben bulamadım ve mağaza görevlisinin yine haberi bile yok:

2025-03-29_15-16.png

Bu da yok, aşırı ucuz gibi ama hiç bir yerde yok, aldatmadır:

2025-03-29_15-20.png

Son düzenleme:
Top Bottom