Marmaray Bir Geç ücreti

Kontfire

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,658
İstanbullu arkadaşlar, bu marmaray tek geçiş niye 32 TL ya gebze den Kartal a 32 TL nedir abi. İstanbul kart nereden alınır, nasıl ucuza gidebilirim? . Kalıcı olarak burada değilim sadece 4-5 kere bineceğim totalde farklı günlerde.

32 lirayı bir durak gitsen bile veriyorsun sonra gittiğin istasyondaki kart iade yerinde sana paranı veriyorlar

örnek bir durak 8TL olsun bir durak gittin 32TL verdin durduğun istasyonda iadeye bastın sana 24TL veriyor böylece her bir durak için 8TL vermiş oldun

tabi ki ben burada 8TL yi örnek verdim

İstanbullu arkadaşlar, bu marmaray tek geçiş niye 32 TL ya gebze den Kartal a 32 TL nedir abi. İstanbul kart nereden alınır, nasıl ucuza gidebilirim? . Kalıcı olarak burada değilim sadece 4-5 kere bineceğim totalde farklı günlerde.
İstanbul kart dolum cihazları ücreti ödenince İstanbul kart veriyor hocam.
32 lirayı bir durak gitsen bile veriyorsun sonra gittiğin istasyondaki kart iade yerinde sana paranı veriyorlar

örnek bir durak 8TL olsun bir durak gittin 32TL verdin durduğun istasyonda iadeye bastın sana 24TL veriyor böylece her bir durak için 8TL vermiş oldun

Dediğin doğru ama konu sahibi Bir geç ücretinden bahsetmiş. Yani tek geçiş için satılan tek kullanımlık kart. O kartlarda ücret iadesi yapılmıyor.

İstanbul kart dolum cihazları ücreti ödenince İstanbul kart veriyor hocam.

Dediğin doğru ama konu sahibi Bir geç ücretinden bahsetmiş. Yani tek geçiş için satılan tek kullanımlık kart. O kartlarda ücret iadesi yapılmıyor.
Tamam hocam sağolun. Aynen denedim iade olmadı bir şey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir Geç te iade olmuyormuş hocam denedim. Sağolun yinede tabii ki.

Son düzenleme:
Ne kadar tek seferlik gelsen de İstanbul Kart almanı öneririm. İstanbul içi çok güzel avantajları da var. Her geldiğinde onu kullanırsın, metro vb. toplu taşımada da geri ödemeni alırsın.

Marsa mı taşıyor bu marmaray arkadaşlar?
Cidden size ulaşım cidden pahalıymış.

Marsa mı taşıyor bu marmaray arkadaşlar?
Cidden size ulaşım cidden pahalıymış.
Gercekten bir tık öyle.
Öğrenci isen 4 basıyor gene 2.5 civarı basacak sanırsam
Cünkü Öğrenciler zamdan muafmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,539
Üyeler
189,106
Son üye