Marmaris Çay İkramı!!

Reaksiyon skoru
126
Bu kadar felaketle uğraşılırken ve yetersiz olanaklar olmasına rağmen aklımızla dalga geçilircesine Marmaris'te ki çay ikramı hakkında ne düşünüyorsunuz :)

Bu kadar felaketle uğraşılırken ve yetersiz olanaklar olmasına rağmen aklımızla dalga geçilircesine Marmaris'te ki çay ikramı hakkında ne düşünüyorsunuz :)
Konusu vardı ama

Konusu açıldı çay yerine daha yararlı şeyler dağıtılabilirdi.(dağıtış biçiminden bahsetmeyeceğim bile)

Hocam konuyla alakasız ama siz gazeteci misiniz? Twitterda çok aktif olduğunuz için merak ettim.
Yok, değilim. Fakat araştırmayı seviyorum. Buradaki bazı arkadaşlar dışında, her sorulana kanıt bulup cevap dönerim. Kimleri için kanıtların geçerliliği olmuyor, kendi inandıklarını görüyorlar sadece. Onlar için araştırma yapmaya uğraşmama gerek yok.

Ya da bi sn
Ben insanları malum parti seçmeni diye yargılarsam onlardan ne farkım kalır.

Ben artık şaşırmıyorum.
Muhalefet de garip ha eğer şu konudan devleti vursa hak vereceğim ama adamlar ne zaman laf söyleyebilecke şey olsa söylemiyor ama olmayacak her anda laf söylemeye çalışıyorlar garipler cidden.

Geri