Holigancem
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
Bu kadar felaketle uğraşılırken ve yetersiz olanaklar olmasına rağmen aklımızla dalga geçilircesine Marmaris'te ki çay ikramı hakkında ne düşünüyorsunuz 
Konusu vardı amaBu kadar felaketle uğraşılırken ve yetersiz olanaklar olmasına rağmen aklımızla dalga geçilircesine Marmaris'te ki çay ikramı hakkında ne düşünüyorsunuz![]()
Konusu açıldı çay yerine daha yararlı şeyler dağıtılabilirdi.(dağıtış biçiminden bahsetmeyeceğim bile)Bu kadar felaketle uğraşılırken ve yetersiz olanaklar olmasına rağmen aklımızla dalga geçilircesine Marmaris'te ki çay ikramı hakkında ne düşünüyorsunuz![]()
Ohhh millet de evinin ahırının yanışını çay eşliğinde izlerBu kadar felaketle uğraşılırken ve yetersiz olanaklar olmasına rağmen aklımızla dalga geçilircesine Marmaris'te ki çay ikramı hakkında ne düşünüyorsunuz![]()
Yetersiz olanaklar? Eksiklikler var ama devlet elinden geleni yapıyor.Bu kadar felaketle uğraşılırken ve yetersiz olanaklar olmasına rağmen aklımızla dalga geçilircesine Marmaris'te ki çay ikramı hakkında ne düşünüyorsunuz![]()
Çay dağıtarak elinden geleni yapıyor bencede.Yetersiz olanaklar? Eksiklikler var ama devlet elinden geleni yapıyor.
Boş yapma hocam, oy verme yaşına geldiğinde konuşalım.Çay dağıtarak elinden geleni yapıyor bencede.![]()
valla hocam yangının ortasında hararetimi aldı allah razı olsun rte <3Yetersiz olanaklar? Eksiklikler var ama devlet elinden geleni yapıyor.
Hocam konuyla alakasız ama siz gazeteci misiniz? Twitterda çok aktif olduğunuz için merak ettim.Yetersiz olanaklar? Eksiklikler var ama devlet elinden geleni yapıyor.
Yok, değilim. Fakat araştırmayı seviyorum. Buradaki bazı arkadaşlar dışında, her sorulana kanıt bulup cevap dönerim. Kimleri için kanıtların geçerliliği olmuyor, kendi inandıklarını görüyorlar sadece. Onlar için araştırma yapmaya uğraşmama gerek yok.Hocam konuyla alakasız ama siz gazeteci misiniz? Twitterda çok aktif olduğunuz için merak ettim.
Ben artık şaşırmıyorum.Bu kadar felaketle uğraşılırken ve yetersiz olanaklar olmasına rağmen aklımızla dalga geçilircesine Marmaris'te ki çay ikramı hakkında ne düşünüyorsunuz![]()
Aynen çay dağıtıyor.Yetersiz olanaklar? Eksiklikler var ama devlet elinden geleni yapıyor.