❌İndirim Bitti! Marshall hoparlörler efsane fiyatlar

woburn 3 siyah aldım da sanırım satacağım bu gündelik kullanıma fazla gelir gibi

Son düzenleme:
woburn 3 siyah aldım da aldım da sanırım satacağım bu gündelik kullanıma fazla gelir gibi
En küçüğü dışında diğer hepsi apartman hayatına uygun değil 😄😄
%50-60 ses seviyesini gectin mi zaten komşularda beraber dinliyor

En küçüğü dışında diğer hepsi apartman hayatına uygun değil 😄😄
%50-60 ses seviyesini gectin mi zaten komşularda beraber dinliyor
Evet ben emberton ile woburn satın aldım yerine göre kullanırım diye ama woburnu yerinden çok fazla hareket ettiremem gibi duruyor :D Ufak bilgisayar kasası kadar bir şey bu nereye taşıyacağım bunu :D Evde kullansam da sanırım dediğin gibi %50 üstüne çıkartamam :D Emberton günlük kullanıma bir yere götürüp getirmek için daha uygun. Orta seviye seste pencere salladığını söyleyen var ne manyak bir şeymiş merak etmiyor değilim ama kullanmaya emin olmadan açmayacağım :D :D
kaça satacaksın hocam 300 TL fazlasına alayım :)
:D :D
13'e alabilirim hocam
Teşekkür ederim
normal fiyatı 25K piyasada 19-17 arası satarsın rahat
Ben de o civarda ederi olduğunu düşünüyorum 18'e satabilirim, hatta bir süre kullanıp keyfini alsam yine satarım :D

Evet ben emberton ile woburn satın aldım yerine göre kullanırım diye ama woburnu yerinden çok fazla hareket ettiremem gibi duruyor :D Ufak bilgisayar kasası kadar bir şey bu nereye taşıyacağım bunu :D Evde kullansam da sanırım dediğin gibi %50 üstüne çıkartamam :D Emberton günlük kullanıma bir yere götürüp getirmek için daha uygun. Orta seviye seste pencere salladığını söyleyen var ne manyak bir şeymiş merak etmiyor değilim ama kullanmaya emin olmadan açmayacağım :D :D

:D :D

Teşekkür ederim

Ben de o civarda ederi olduğunu düşünüyorum 18'e satabilirim, hatta bir süre kullanıp keyfini alsam yine satarım :D
kaça satın aldınız hocam fiyatı neydi indirimde iken

güzel fiyat abi gerçekten güzel indirim yapmışlar kıskandım şuan :LOL:

Almak isteyen varsa bende Woburn III 3 siyahı var, sahibinden rakamlarına bakınız ve biraz altına size satabilirim, burayı meşgul etmeden DM'den haberleşebiliriz. Param güvende de yaparım ama komisyon sizde olur. Fırsatçılık yapıyorsunuz demeyin lütfen, bu sıcak fırsatlar forumu telefonumda 3 senedir açık ve saatte birkaç kere kontrol ediyorum. 😃😆

Almak isteyen varsa bende Woburn III 3 siyahı var, sahibinden rakamlarına bakınız ve biraz altına size satabilirim, burayı meşgul etmeden DM'den haberleşebiliriz. Param güvende de yaparım ama komisyon sizde olur. Fırsatçılık yapıyorsunuz demeyin lütfen, bu sıcak fırsatlar forumu telefonumda 3 senedir açık ve saatte birkaç kere kontrol ediyorum. 😃😆
yukarda bir arkadaş 13 e alabilirim diyordu okut kanka ona 3K fazla veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,555
Üyeler
186,078
Son üye
yektakisacik
Geri