En küçüğü dışında diğer hepsi apartman hayatına uygun değilwoburn 3 siyah aldım da aldım da sanırım satacağım bu gündelik kullanıma fazla gelir gibi
kaça satacaksın hocam 300 TL fazlasına alayımwoburn 3 siyah aldım da aldım da sanırım satacağım bu gündelik kullanıma fazla gelir gibi
13'e alabilirim hocamwoburn 3 siyah aldım da aldım da sanırım satacağım bu gündelik kullanıma fazla gelir gibi
kaça satıldı ki zaten 9999 TL değilmiydi eğer 3K koyuyorsan iyi fiyat la keşke bütün parayı buna yatırsaydı millet 100K da 5 günde 30K kar temiz iş abi13'e alabilirim hocam
normal fiyatı 25K piyasada 19-17 arası satarsın rahatkaça satıldı ki zaten 9999 TL değilmiydi eğer 3K koyuyorsan iyi fiyat la keşke bütün parayı buna yatırsaydı millet 100K da 5 günde 30K kar temiz iş abi
Evet ben emberton ile woburn satın aldım yerine göre kullanırım diye ama woburnu yerinden çok fazla hareket ettiremem gibi duruyorEn küçüğü dışında diğer hepsi apartman hayatına uygun değil
%50-60 ses seviyesini gectin mi zaten komşularda beraber dinliyor
kaça satacaksın hocam 300 TL fazlasına alayım![]()
Teşekkür ederim13'e alabilirim hocam
Ben de o civarda ederi olduğunu düşünüyorum 18'e satabilirim, hatta bir süre kullanıp keyfini alsam yine satarımnormal fiyatı 25K piyasada 19-17 arası satarsın rahat
kaça satın aldınız hocam fiyatı neydi indirimde ikenEvet ben emberton ile woburn satın aldım yerine göre kullanırım diye ama woburnu yerinden çok fazla hareket ettiremem gibi duruyorUfak bilgisayar kasası kadar bir şey bu nereye taşıyacağım bunu
Evde kullansam da sanırım dediğin gibi %50 üstüne çıkartamam
Emberton günlük kullanıma bir yere götürüp getirmek için daha uygun. Orta seviye seste pencere salladığını söyleyen var ne manyak bir şeymiş merak etmiyor değilim ama kullanmaya emin olmadan açmayacağım
![]()
![]()
Teşekkür ederim
Ben de o civarda ederi olduğunu düşünüyorum 18'e satabilirim, hatta bir süre kullanıp keyfini alsam yine satarım![]()
10.5kaça satın aldınız hocam fiyatı neydi indirimde iken
yukarda bir arkadaş 13 e alabilirim diyordu okut kanka ona 3K fazla veriyorAlmak isteyen varsa bende Woburn III 3 siyahı var, sahibinden rakamlarına bakınız ve biraz altına size satabilirim, burayı meşgul etmeden DM'den haberleşebiliriz. Param güvende de yaparım ama komisyon sizde olur. Fırsatçılık yapıyorsunuz demeyin lütfen, bu sıcak fırsatlar forumu telefonumda 3 senedir açık ve saatte birkaç kere kontrol ediyorum.![]()
Hocam o fiyata şu an bırakamam maalesef.yukarda bir arkadaş 13 e alabilirim diyordu okut kanka ona 3K fazla veriyor