Neler Yeni

Marvel'ı Sevmiyorum 🦸‍♂️

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Bende marvelı sevmiyorum dc yide sevmiyorum. Süper kahraman filmleri benim hoşuma fazla gitmez. Ama seven kitlesi gayet büyük onlar için güzel. Sadece Dr. Strange ı izledim güzeldi ama dediğim gibi pek benim tarzım değil

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Evet, Marvel'ı sevmeme nedenim adımın Harley Quinn olması sebebiyle değil kesinlikle, daha geçerli bir sebebim var .d
Harley Quinn benim için Margot Robbie'nin oynadığı karakterden ibaret. Onun dışında DC ile pek ilgim yok. Bunu da belirteyim de adın zaten Harley Quinn tabii Marvel sevmezsin demeyin.

Yakın zamanda İskandinav Mitolojisi ile ilgilenmeye başladım ve bu da beni Marvel'ın ne kadar saçma işler yaptığını anlamamı sağladı. Bildiğiniz gibi Marvel İskandinav Mitolojisi'inden karakterler barındırıyor. Thor, Odin, Loki, Heimdall ve niceleri. Marvel filmlerinin mitolojiden aldığı sadece karakter isimleri, onun dışında herşeyi kafalarına göre yapmışlar. En basitinden Thor sarışın ve fit birisi değil, Odin ve Loki'de Ragnarök'te (kıyamette) ölüyor. Filmde öldükleri gibi değil. Ve aklıma gelmeyen bir sürü yanlış var.

Yani ben mi çok gerçekçi baktım yoksa cidden bir saçmalık mı var? Bu ayrıntıları gördükçe Marvel filmlerinden soğudum ve izlemiyorum şimdi.
Böyle mantık mı olur arkadaş. Mitoloji izlemek isteyen belgesel izler, mitolojiyle doğrudan bağlantılı içeriklere bakar.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

melidoas6

80+ Silver
Evet, Marvel'ı sevmeme nedenim adımın Harley Quinn olması sebebiyle değil kesinlikle, daha geçerli bir sebebim var .d
Harley Quinn benim için Margot Robbie'nin oynadığı karakterden ibaret. Onun dışında DC ile pek ilgim yok. Bunu da belirteyim de adın zaten Harley Quinn tabii Marvel sevmezsin demeyin.

Yakın zamanda İskandinav Mitolojisi ile ilgilenmeye başladım ve bu da beni Marvel'ın ne kadar saçma işler yaptığını anlamamı sağladı. Bildiğiniz gibi Marvel İskandinav Mitolojisi'inden karakterler barındırıyor. Thor, Odin, Loki, Heimdall ve niceleri. Marvel filmlerinin mitolojiden aldığı sadece karakter isimleri, onun dışında herşeyi kafalarına göre yapmışlar. En basitinden Thor sarışın ve fit birisi değil, Odin ve Loki'de Ragnarök'te (kıyamette) ölüyor. Filmde öldükleri gibi değil. Ve aklıma gelmeyen bir sürü yanlış var.

Yani ben mi çok gerçekçi baktım yoksa cidden bir saçmalık mı var? Bu ayrıntıları gördükçe Marvel filmlerinden soğudum ve izlemiyorum şimdi.
Hocam son zamanlarda ki Marvel yapımları iğrenç grafikleri filan olsun berbat . Thor u son filmde oyuncak etmişler rezillik...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Myolniri önüne gelen eline alıp kaldırıyor saçmalık

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Pagan olmasaydın akidiş banane
Sus akidiş

Hocam son zamanlarda ki Marvel yapımları iğrenç grafikleri filan olsun berbat . Thor u son filmde oyuncak etmişler rezillik...

Myolniri önüne gelen eline alıp kaldırıyor saçmalık
Odin, Thor ve Thor'un oğulları Modi ve Magni gibi kişiler Mjollnir'i kaldırmaya layıktır. Filmlerini izlemeyi bıraktım, yoksa kanser olurdum.

The Batman

80+ Silver
Elektrik tabancası ile thoru bayiltmalarimi dersin 5 yaşında cocuklarin gorr gibi bir karakterin üstüne koşması mı dersin on numara oyuncular ile filmi rezil etmelerimi dersin

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Bende hiçbir süperkahraman filmi izleyemiyorum.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Mitolojik karakterlerin isimlerini ve birkaç özelliğini alıyorlar,kendi yorumlarını katıyorlar sonra bir ürün ortaya koyuyorlar.
Çıkan ürün LoVe AnD ThUnDeR😘
Thor'u maskara yap, Çocuk kitleyi eğlendireyim diye prodüksiyonun içine tabiri caizse bir damla koy ve insanlar sadece " Abİ MaRvIlLlll yAaAĞ MaRvIlL BiR BiLdİği VaRdIrRr." diye hiç gocunmadan izlesin.
#GondikçiMarvıl.

Top Bottom