Marvel's Spider man pc de mavi ekran

bu oyun 3. parti uygulamalar ile çakışıyor olabilir. MSİ afterburner gibi uygulama açıksa tamamen kapat. benim tahminim kendi güncellmesi yada sürücülerle çakışması. Bütün sürücüleri kaldır yeniden yükle. sonra oyuna da dosyaları doğrula yap. aralarında pc yi yeniden başlat yap
Knk yorumun için teşekkürler. Arkada msi afterburner açıktı fakat ondan dolayı olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen xmp den kaynaklı. XMP kapatıp daha denemedim fakat yeni ramleri takmadan oyunu oynadığımda bir sıkıntı yoktu. O yüzden Xmp kapatıp manuel 3200mhz yapıp deneyeceğim olmadı 3000mhz ye indirip deneyeceğim. Çoğu kişide mhz yi düşürünce düzeliyormuş.

Knk yorumun için teşekkürler. Arkada msi afterburner açıktı fakat ondan dolayı olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen xmp den kaynaklı. XMP kapatıp daha denemedim fakat yeni ramleri takmadan oyunu oynadığımda bir sıkıntı yoktu. O yüzden Xmp kapatıp manuel 3200mhz yapıp deneyeceğim olmadı 3000mhz ye indirip deneyeceğim. Çoğu kişide mhz yi düşürünce düzeliyormuş.
BİOS en güncel sürüm de olduğuna eminsiniz dimi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de XMP olarak Profile 1 dışında başka Profile çıkıyor mu?

BİOS en güncel sürüm de olduğuna eminsiniz dimi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de XMP olarak Profile 1 dışında başka Profile çıkıyor mu?
Bios son sürüm. 2 secenek var bir tanesi profile 1 digeri xmo devre disi default olan yani. Bugun manuel deneyecegim 3200mhz ve voltajı da 1.2 den 1.3 e çekeceğim

msi afterburner ve xmp ile alakası olduğunu sanmıyorum (en azından bende hata vermedi) ikisi de açıktı.
sadece oyun sonlarına doğru görüntü de sıkıntılar oldu (bug)

1660917026164.png

1660917405107.png

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,220
Üyeler
194,906
Son üye
ozannxrd