200x60 yapıştırıyorum 3 ayaBeyler bi masa almam lazım sizce oyunlar için en iyi ölçüler neler ucuza nerden bulabilirim bilgisi olan varmı![]()
Güzel setupmuş hocam Güzel kullanman dileğiyle teşekkürler bilgi için nerden aldınız acaba
arpelia.com
Sağolun hocam çok teşekkür ediyorum
Bu masayı kullanıyorum üstünde 2 tane monitör biri 24 inch diğeri 27 inch kasa sığmadı tek monitör olursa rahat rahat sığar kasa eğer başka masa düşünrsende genişliği en az 60 cm olsun... klavye mouse alanı geniş ve monitöre uzaklık açısıından rahat yer olsun
Tahmini kaca yapar bütcem yetermi
L alan yok hocam maalesef şuan 160x50 düşünüyorum en az teşekkürler cevap icinTavsiyem masayı koyacağın alan da biraz rahatsa minimum 60 olsun derinliği.
Uzunluk da 140'tan başla derim. Alanına göre bulursun.
60'dan küçük olunca masaya sonradan eklemek isteyeceğin her şey uyum sağlamamaya ve sığmamaya başlıyor. Ben 200'e 60 kullanıyorum. Almadan önce bileydim 80 bile denerdim.
Odanda koyacağın yeri ayarla önce ona göre yaptır. Duvar kenarıysa tavsiyem L masa yaptırman olur. Bolca alanın olur böylece.
Ben covid zamanı yaptırmıştım ama mağazalardan daha ucuzdu. Marangoz bulup fiyat al bence illa çok pahalı ahşaba yapılmasına gerek yok sağlam olsun yeter.Tahmini kaca yapar bütcem yetermi
sen iyi sığdırmışsın ben 2. moni koyabişeceğim yer arıyorumBende 140 a 60 var böyle duruyor
Sağolun hocam170x85 bu şekilde duruyor. Kasayı masaya da koyabilirsin. Ekran 32" https://imgur.com/a/YAjky2d