Neler Yeni

Custom sıvı soğutma ekran kartına en ucuz yoldan yapma

berkaysenocak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Ekran kartım normal sıcaklığı iyi durumda (60-68) ancak Undervolt yapmama rağmen hotspot bazen 95 lere çıkıyor. Bundan dolayı custom sıvı soğutma yapmak istiyorum ekran kartına bu custom sıvı soğutma kitleri en uyguna nerden bulabilirim? Neler almam gerekli ?. Bu kasaya yapabilirmiyim. Bilgisi olan arkadaşlardan öneri bekliyorum.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-04-07 at 19.37.05 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-07 at 19.37.05 (1).jpeg
    298.7 KB · Hit: 25

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
Mehmet Aslan
Ekran kartım normal sıcaklığı iyi durumda (60-68) ancak Undervolt yapmama rağmen hotspot bazen 95 lere çıkıyor. Bundan dolayı custom sıvı soğutma yapmak istiyorum ekran kartına bu custom sıvı soğutma kitleri en uyguna nerden bulabilirim? Neler almam gerekli ?. Bu kasaya yapabilirmiyim. Bilgisi olan arkadaşlardan öneri bekliyorum.
Yeni gümrük mevzuatından sonra custom sıvı soğutma işi yalan oldu. Ülke içi satan sadece bu 2 mağaza sanırım.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,654
İsim
Hacı
Ekrn kartı ne onu yazsaydın hele 🤣🤣

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Emin
hocam termal pedler macun ve fanların falan temizliğini yaparsanız bence biraz düşebilir sonuçta gamerock boru değil

berkaysenocak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekrn kartı ne onu yazsaydın hele 🤣🤣
Palit Gamerock RTX 3080
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam termal pedler macun ve fanların falan temizliğini yaparsanız bence biraz düşebilir sonuçta gamerock boru değil
1 Sene önce yapmıştım çok bir fark yok 1 aylık filan tutuyor ekran kartının sıcaklığı düşük hot spot yüksek

Yeni gümrük mevzuatından sonra custom sıvı soğutma işi yalan oldu. Ülke içi satan sadece bu 2 mağaza sanırım.

Ne almam gerekiyor parça bilginiz var CPU için sıvı soğutma yeni aldım zaten

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
Mehmet Aslan
Palit Gamerock RTX 3080

1 Sene önce yapmıştım çok bir fark yok 1 aylık filan tutuyor ekran kartının sıcaklığı düşük hot spot yüksek

Ne almam gerekiyor parça bilginiz var CPU için sıvı soğutma yeni aldım zaten
bilgim yok maalesef. Modart Pc kanalında detaylı rehber olması lazım.

Top Bottom