Neler Yeni

Masa önerisi istiyorum

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bütçe
1400
Arkadaşlar masalar hakkında bir bilgim yok.
Kuzenim masa alıcak.
2 monitörü var rx 570 li bi kasası var ne kadar ağırdır bilmiyorum masanın üstünde durucak.
Bütçe 1400 TL ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi dedi 1400 tl vermek içinden pek gelmiyormus.
Soyle 700 civarlarinda veya daha ucuz bi masa önerisi yapabilirmisiniz.
Eğer çok iyi bi masa falan ise 1400 e kadar yolu var ama ne kadar ucuz o kadar iyi

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Takipteyim bana da lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha o kuzen sen olmayasın sisteminiz aynı gibi rx 570 iki monitör falan senin imzadakiler ama neyse.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Kuzenim masa alıcak.
2 monitörü var rx 570 li bi kasası var ne kadar ağırdır bilmiyorum masanın üstünde durucak.
Bütçe 1400 TL ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi dedi 1400 TL vermek içinden pek gelmiyormus.
Eğer çok iyi bi masa falan ise 1400 e kadar yolu var ama ne kadar ucuz o kadar iyi
Bence en güzeli kendi yaptırması sanayide demirciye gitsin bir de marangoza gitsin kendin yaptırınca gerçekten ayrı bir kutlu oluyorsun

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Takipteyim bana da lazım.

Ha o kuzen sen olmayasın sisteminiz aynı gibi rx 570 iki monitör falan senin imzadakiler ama neyse.
Ben değilim 😅 toplarken beraber toplamıştık o simdi ryzen 3600 falan aldı ben hala ryzen 3 le duruyorum.

Bence en güzeli kendi yaptırması sanayide demirciye gitsin bir de marangoza gitsin kendin yaptırınca gerçekten ayrı bir kutlu oluyorsun
Pek uğraşmak istemiyormuş. Hazır olsa daha iyi olur dedi. Bir de su masayı soruyor

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Ben değilim 😅 toplarken beraber toplamıştık o simdi ryzen 3600 falan aldı ben hala ryzen 3 le duruyorum.

Pek uğraşmak istemiyormuş. Hazır olsa daha iyi olur dedi. Bir de su masayı soruyor

Masa piyasasını tam bilmiyorum masa güzel ama ben 1500 verirmiydim hayır 2 demir dökmüşler üstüne ağaç kesmişler 1500 yazmışlar

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Kuzenim masa alıcak.
Bütçe 1400 TL ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi dedi 1400 TL vermek içinden pek gelmiyormus.
rio L masa vardı sanırım adorede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,169
Üyeler
165,938
Son üye
cihandemiir
Top Bottom