Belki ortaya bir şeyler konması gerekiyordur, bence öyle yaniPeki niye iki tane ayrı masa alıp bir yanayana koymuyorsun?
adamın örnek olarak görselini attığı masayı önermek mi nereden baksan kral hareketÇalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye
Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da.www.ikea.com.tr
çünkü sandelye ile masanın diğer ucunu geçmem gerktiğinde geri gidip yana git tekrar masaya gir olmasın diye.Peki niye iki tane ayrı masa alıp bir yanayana koymuyorsun?
ben resimdekini 500 tl ye buldum. Zaten arkadaş atmış. Pekii kendim yaptırsam ne kadar tutarHocam aslında internetten vb tam ölçülerinize uyan bir masa aramak yerine, kendiniz bir marangozdan istediğiniz ölçülere sahip bir masa yaptırmanız daha iyi olmaz mı? Yani bir nevi kendiniz yaratın.
Hocam marangoz değilim. Sadece ben de zamanında kendi masamı da marangozdan yaptırdığımdan önerdim. Tanıdık bir marangoz var ise daha ucuza yaptırabilir.ben resimdekini 500 TL ye buldum. Zaten arkadaş atmış. Pekii kendim yaptırsam ne kadar tutar